A JIMMY megint újított, hogy a legkényesebb dolgunkat, a fekhelyünket tisztítsuk ki vele.  A JIMMY WB55 termékük az atkaporszívó matractisztítók új generációja, amivel sterilizálhatjuk az ágyneműt és még a matracunkat is kiporszívózhatjuk vele a csírátlanító UV fénnyel kombinálva.

JIMMY WB55 1

 

A JIMMY WB55 UV sterilizáló porszívó 600W teljesítményű motorral rendelkezik.  Óriási előnye ennek a modellnek, hogy egy ultrahangos, vibrációs motorral látták el, ami használat közben rettentő gyors sebességgel, kvázi ütögeti a szövet felületét, mintha nagyon gyorsan kézzel porolnánk, hogy a lehető legtöbb port és elhalt hámsejteket távolíthassa el.

JIMMY WB55 2

JIMMY WB55 4

A JIMMY UV sterilizáló több módot is bevet a tisztításhoz, így nem csak egy motorikusan forgó fejet kapunk a szövet alaposabb kitisztításához a szívóerő mellé, hanem UV világítást is. Az UV fény csírátlanító hatása már régről ismert, így akár a baktériumokat is képes likvidálni.

JIMMY WB55 3

JIMMY WB55 5

A 24.5 centiméter széles szívónyílásának köszönhetően fertőtleníthetünk, ezzel csökkenthetjük a baktériumok, atkák életterét. A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztító európai raktárból rendelhető meg, amihez még kedvezmény kódunk is van. Így 85.99$-ba, azaz 26.500 forintba kerül a kedvezmény kóddal

A JIMMY WB55 UV sterilizáló atkaporszívó matractisztítót itt találod meg

Kedvezmény kód: JIMMYWB55

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB…

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás