Idő kijelzés, hőmérséklet kijelzés ébresztő funkció, hangulatfény, relaxáló hangok, rádió mód, telefon töltés funkció.. A BlitzWolf BW-LAC1 tényleg mindent tud, amit elvárnánk tőle.

BlitzWolf BW-LAC1 charge

A 9 col átmérőjű kijelzőnék fényereje több lépésben állítható és van automata mód is, így a számunkra legalkalmasabb fényerő állíthatjuk be rajta.

BlitzWolf BW-LAC1 sleep

Természetesen ébresztő funkciót is kapott a dátum, nap kijelzéssel rendelkező óra, ami a helyiség hőmérsékletét is megjeleníti. Az FM rádió funkció mellett relaxáló módon is kapott, így 4 nyugtató hangot képes lejátszani, ami időzíthető is 5-120 perc között.

BlitzWolf BW-LAC1

Fülhallgató kimenetet, de USB kimenetet is kapott, így 5V/1A teljesítménnyel a mobiltelefonunkat is feltölthetjük róla.

A BlitzWolf megint egy olyan terméket alkotott, amiben minden benne van és a végösszeget nézve nem is annyira sok ez az ár, ha azt nézzük mennyi mindent kapunk a pénzünkért cserébe. A BW-LAC1 ébresztőóra a bevezető akcióban 32.99$-ba kerül.

A BlitzWolf BW-LAC1 ébresztőórát itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

1 hozzászólás

Hozzászólás