Az AirAux AA-UM4 Pro a BlitzWolf családba tartozó termék, ami bluetooth kapcsolaton keresztül kínál egy olcsó fülhallgatót.

AirAux AA-UM4 Pro bluetooth AirAux AA-UM4 Pro bluetooth 2

Az IPX4 minősítéssel rendelkező külső borítása alatt 10 milliméteres drivereket találunk. Mindent tud, amit a nagyok, így a bluetooth kapcsolatnak köszönhetően 10 méteres hatótávolságig használhatjuk. A beépített mikrofonjának köszönhetően a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk vele.

AirAux AA-UM4 Pro case

Az oldalán érintésérzékeny felületet kapunk, amivel megállíthatók vagy elindíthatók a zeneszámok, előhívhatjuk a mobiltelefonunk hangasszisztensét vagy zeneszámot válthatunk. Az AirAux AA-UM4 Pro fülhallgatókat az USB Type-C porttal szerelt tokjában tölthetjük fel. Az árát nézve meg lehetünk elégedve vele, hiszen 16.99$-ba, azaz 5400 forintba kerül.

Az AirAux AA-UM4 Pro Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás