A FIMI X8 Mini a gyártó legújabb drónja, ami 4K felbontású videófelvételekre alkalmas, de a kialakításának és a méretcsökkentésnek köszönhetően sokkal kisebb helyen is elfér.

A FIMI X8 SE összecsukható, akár a DJI Mavic Pro, ennek köszönhetően 14.5 x 8.5 x 5.6 centiméteres méretekkel rendelkezik és kinyitva is csupán 20 x 14.5 x 5.6 centimétert foglal. Standard akkumulátorával pedig csak 258 grammot nyom a mérlegen.

fimi x8 mini case

A kontroller által használt 5GHz-es frekvencia változatlan maradt, de a hatótávot sikerült növelni, így a maximális távolság a kontroller és a drón között akár 8000 méter is lehet. A háromtengelyes gimballal ellátott kamera már 80 fokos látószöggel rendelkezik. A szenzor mérete 1.26”-os és a rekeszérték már F/2.0-val rendelkezik. Megmaradt a 4K felbontás 3840×2160 30/25/24fps módokon. A helymeghatározásban a GPS+GLONASS+BEIDUO műholdak segítik.

fimi x8 mini camera

Ezek az adatok teljesen megegyenek a FIMI X8 SE tulajdonságaival, aminek köszönhetően kisebb méretben ugyanolyan képminőséget kaphatunk, mint a nagy testvér esetében.

A legnagyobb sebessége 16m/s, azaz maximálisan 57.6km/h lehet. Átlagos tempóban a 2400mAh kapacitású akkumulátorával 30 percig repülhetünk. Különlegessége, hogy az akkukat a drónból kivéve egy szabványos USB Type-C kábelen keresztül is feltölthejük.

fimi x8 mini battery

A kontrollerébe a mobiltelefonunkat is behelyezhetjük, hogy a drón által látott képet a telefonunkon nézhessük. A drón microSD memóriakártyára képes rögzíteni, ami maximálisan 256GB-os méretet támogat. Elérhető a JPG és DNG mód, a videókat pedig 4K felbontásban 100Mbps-ben képes rögzíteni.

fimi x8 mini controller

fimi x8 mini controller 2

A FIMI X8 Mini ugyanazokat a tulajdonságokat hozza, mint a nála háromszor nehezebb FIMI X8 SE, de az árát nézve, szinte ugyanannyiba kerül a két termék, így a kis drón igazán jó vételnek számit. Már most van hozzá kedvezmény kódunk is, amivel az ára 379$-ra csökkenthető. Az EU Priority Line szállítást válaszd, ez áfa és vámmentes.

FIMI X8 Mini 4K drón

Kupon : BGX8MINI

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

!

Megosztás

Hozzászólás