A Xiaomi-val megismert YEELIGHT YLYD11YL lámpáját már mi is több, mint egy éve használjuk. Az EU szabványú csatlakozónak köszönhetően a fali aljzatba dughatjuk, hogy aztán szinte soha többé ne kelljen hozzányúlni, hiszen magától teszi a dolgát.

Yeelight YLYD11YL 2

Nézzük mit is írtunk róla a korábbi tesztünkben, amikor kipróbáltuk a lámpát:

A fehér színű lámpa 7 x 7 x 4 centiméter méretű. A Yeelight logóval ellátott front rész mögött találhatók a ledek, amik 2700K kelvin színhőmérséklettel világítanak. A felső részen csak egy fényérzékelővel ellátott fizikai gombot találunk, semmi egyebet. Egyszerű, szép, letisztult forma.

Teszt

Csak dugjuk be a konnektorba és 3 másodperccel később, ha úgy érzékeli, hogy a fény már nem elegendő mennyiségű a helyiségben, akkor automatikusan felkapcsol. Igen, hiszen fényérzékelővel látták el, így nappali fényben nem lép működésbe, Tehát akár egy fix helyen is használhatjuk, ahol egy kis irányfényt szeretnénk az éjszaka sötétjében.

Yeelight YLYD11YL 1

A tetején található gomb rejti a fényérzékelőt is. Arra való, hogy ha éjszaka működésbe lép, akkor le tudjuk kapcsolni, ha nincs rá szükségünk. Nappali fény mellett a kapcsoló inaktív, így ezt csak sötétben használhatjuk.

A kis YEELIGHT YLYD11YL lámpából újra érkezik egy nagyobb készlet a Banggood webáruházába, ahonnan az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 6.99$-ba, azaz 2200 forintért rendelhető meg.

A YEELIGHT YLYD11YL lámpát itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás