Talán a legek legjének is tekinthető a POCO X3 Pro, ami a 73.000 forintos árával egy csúcskategóriás mobiltelefon Snapdragon™ 860 processzorral és 6GB memóriával!

Szinte álomba illő, hogy 73 ezer forintért csúcshardvert kapunk és nem több százezer forintot kell ott hagynunk a virtuális pénztáraknál. A POCO X3 sikere után várható volt, hogy hamarosan valami újjal, valami frissel jelentkezik majd a Xiaomi. Meg is érkezett és tarol mindent!

A goboo.com weboldalon keresztül vásárolható meg a készülék, ami spanyolországi raktárból rendelhető meg. Így a szállítás is csak pár napos és ez EU raktárnak köszönhetően áfa és vámmentes. Mindenben a maxot hozza. Az akkumulátora 5160mAh kapacitású, amit 33W teljesítménnyel tölthettek fel, azaz 59 perc alatt elérhető a 100%.

poco x3 battery

A processzora az a Snapdragon™ 860, ami az AnTuTu-ban 476000 körüli pontszámra képes. Memóriából 6GB jár, a tárhely egy gyors, UFS3.1 128GB-os modell, de kérhető 8GB/256GB-os kiszerelésben is.

poco x3 cpu

A POCO X3 Pro kijelzője egy 6.67 colos IPS panel, amit Gorilla Glass üveg véd a karcoktól és 120Hz-es képfrissítésre és 240Hz-es érzékelésre képes, hogy a lehető leghamarabb érzékelje az érintéseket a játékokban.

poco x3 display

Dupla hangszóróval látták el, így a hangok sztereóban szólalnak meg. Van infra port, NFC, kétcsatornás WiFi, Bluetooth 5.0, helymeghatározás és megmaradt a 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is. Mivel Global Version modell, ezér támogatja a hazai 4G B20 hálózatot is. Ezekben a Global Version modellekben pedig mindig elérhető a magyar nyelvű felület is.

poco x3 camera

Az előlapi kamera 20 megapixeles, ezzel elérhető az arcfelismerés is, de oldalt egy ujjlenyomat olvasót is kapunk. A hátlapon a fő kamera 48 megapixeles, ezt egészíti ki egy 8 megapixeles nagylátószögű optika, egy 2 megapixeles makró és szintén 2 megapixeles kamera a mélységélességgel ellátott fotók készítéséhez.

A három színben kapható POCO X3 Pro 199 euróba, azaz 73000 forintba kerül, amihez 20 euró előleg befizetése szükséges, majd az akció végeztével, március 26-án kell a fennmaradó 179 euró összeget elutalni. Van PayPal is, ami így sokkal biztonságosabbá teszi a vásárlást. A spanyolországi raktárnak köszönhetően pedig áfa és vámmentesen rendelhető meg a telefon.

A POCO X3 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás