A BlitzWolf BW-VP12 projektor két modell érkezik egy sima és egy pro változat. A csupán 10 amerikai dollárral drágább modell már vezeték nélküli képernyőmegosztásra is képes, amivel a telefonunk képét tükrözhetjük a projektorra.

BlitzWolf BW-VP12 2

 Maximum 170 colos átmérőjű, azaz közel 432 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az újdonság 5500 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és 3500:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-VP12 size

Az BlitzWolf BW-VP12 projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is. Mellette találunk két USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP12 miracast

A HDMI bemenete 720p/1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. A megjelenítésre képes felbontása azonban nem túl nagy (800 x 480 pixel), de nem is várhatunk sokat egy 70-80$-os eszköztől.

BlitzWolf BW-VP12 resolution

A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk. A Pro modellt vezetékes, USB kapcsolaton keresztül az iPhone készülékünket is ráköthetjük, hogy a telefon képét a projektoron keresztül láthassuk. Androidos telefonokon pedig a WiFi kapcsolatnak köszönhetően elérhető a Miracast funkció is, így akár egy telefonos játékot a projektoron játszhatunk végig.

A két változatban kapható BlitzWolf BW-VP12 projektor 69.99, illetve 79.99 amerikai dollárba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-VP12 projektort itt találod meg

A BlitzWolf BW-VP12 Pro projektort itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás