A Haylou LS05S a kategória legújabb tagja. Az LS02 modellt imádtuk, a mai napig az egyik legjobb olcsó okosóra a piacon. Aki nem Mi Band okoskarkötőben gondolkodik, de ebből a pénzből egy órát szeretne, szinte az egyetlen jó választás a Haylou LS02. Épp ezért lettünk mi is kíváncsiak, mit tud majd az újdonság.

Haylou LS05S ip68A Haylou LS02 modellel ellentétben a Haylou LS05S már egy kör alakú kijelzőt kapott. Az elődnél kicsit tartottam a TFT megjelenítőtől, de semmi okom nem volt a panaszra. A színek kontrasztosak voltak és a panel tulajdonságai ellenére a feketéi is szépek voltak. Reméljük az új változatban is hasonló minőségi megjelenítő kapott helyet.

Haylou LS05S screen

Az IP68 védettséggel rendelkező okosóra akár 20 napos készenléti időre is képes, de átlagos használat mellett a gyártói leírás szerint 15 napig is bírja. Ennek köszönhetően pedig egy hónapban elég egyszer feltölteni.

Haylou LS05S sleep

A kör alakú megjelenítő 1.28 colos és 240 x 240 pixeles felbontással rendelkezik, a ház oldalán két fizikai gombot is kapunk. 12 különböző sport mód elérésére van lehetőségünk, mint például a futás, kosárlabda, jóga, foci, stb.

Haylou LS05S sport modes

Természetesen lehetőségünk van hívószám kijelzésre, sms és alkalmazásértesítésre is. A Haylou LS05S okosóra a kedvezmény kóddal 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Haylou LS05S órát itt találod meg

 Kupon: BGHYRT

A remek Haylou LS02 okosórát itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás