A Banggood akciójában most 9.000 forintért beszerezhető az Enusic akkumulátoros pumpa, amivel nem csak egy elektromos roller, kerékpár, motor, hanem akár egy autó kerekét is felfújhatod!

Enusic 1 Az Enusic terméke egy autóhoz, motorhoz, kerékpárhoz és elektromos rollerhez is használható pumpa. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, a 4000mAh kapacitású akkumulátora pedig lehetővé teszi, hogy felfújjuk a leeresztett kerekeinket.

Enusic size

A 138 x 88 x 48 milliméter méretű akkumulátoros pumpát OLED kijelzővel és kezelőgombokkal is ellátták. Az akkumulátorát Type-C porton tölthetjük fel. A pumpálás autók esetében egy kerékre vetítve több percet is igénybe vehet. Teljesen feltöltött állapotban 2.5 autókereket fújhatunk fel vele, ha kerékpározni mennék, akkor a 4000mAh kapacitású akkumulátor 6 kerékpár kerék felfújásához elegendő.

Enusic 2

A Banggood webáruháznál az előrendelői akcióban 27.99$-ért azaz 9000 forintért vásárolható meg az Enusic pumpája.

Az akkumulátoros pumpát itt találod meg

Ha a Xiaomi hasonló termék érdekelne, azt itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás