A BlitzWolf BW-FYE11 újdonsága az aktív zajszűrés, aminek köszönhetően kizárhatók a külső zajok. A fülhallgató figyeli a körülöttünk lévő hangokat és a fülünkbe áramló zajokat egy ellentétes amplitúdójú hanggal képes kioltani.

BlitzWolf BW-FYE1 4

A BW-FYE11 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ az AIROHA AB1562A chipnek köszönhetően, ami az aktív zajszűrésért is felel. A zajszűrést maximum 35dB hangerősségig használhatjuk. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a hatótávolság 10 méter lehet. Támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és az AAC, SBC kódolást is.

BlitzWolf BW-FYE1

Dupla mikrofonnal látták el, ami nem csak a zajszűrésben van szerepe, hanem a telefonhívások lebonyolításában is. A BlitzWolf BW-FYE11 felülete érintésérzékeny, így a fülhallgatót megérintve fogadhatjuk, letehetjük a hívásokat. Elindíthatjuk, megállíthatjuk a zeneszámokat és léptethetünk is köztük, illetve aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk a zajszűrést (ANC).

BlitzWolf BW-FYE1 5

Az IPX4 védettséggel rendelkező fülhallgató 10 milliméteres dual driverrel rendelkezik. Az univerzális Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően használhatjuk mobiltelefonnal, táblagéppel, laptoppal, de akár még okosórával is. A gyártói adatok szerint a töltési idő 1.5-2 órát vesz igénybe, amivel 6.5 órán át használhatjuk zajszűrést kikapcsolva és 6 órán keresztül aktív zajszűréssel.

BlitzWolf BW-FYE1 3

BlitzWolf BW-FYE1 1

A BlitzWolf BW-FYE11 a gyártó legújabb terméke, ami az előrendelői akcióban 59.99$-ba, azaz körülbelül 18.500 forintba kerül. Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-FYE11 fülhallgatót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGLOAC1

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás