A Geekbuying európai raktárában találtunk rá a ENGWE X5S összecsukható elektromos kerékpárra, amit ha kell a városban gurulva használhatunk. De, ha ahhoz van kedvünk, betehetjük az autónk csomagtartójába is, hogy sok-sok kilométert megtéve egy egészen más környezetben is használhassuk.

ENGWE X5S 4 A ENGWE X5S szénszálas és alumínium anyagokból épül fel, ennek köszönheti az elektromos kerékpárokhoz képest kis súlyát, amivel így 19 kilogrammot nyom a mérlegen. Összecsukható kivitelének köszönhetően 76 x 35 x 55 centiméterre csökkenthető le a mérete, így akár már egy autó csomagtartójába is befér. De a kis méretnek hála otthon is kevesebb helyet foglalhat és ha kerékpárral mennénk be a munkahelyünkre, akkor pedig az íróasztalunk mögé is betehetjük. Onnan akár fel is tölthető az akkumulátora.

ENGWE X5S 3

Az európai modell, amit lengyelországi raktárból rendelhető, tehát áfa és vámmentesen szállítják, 48V/15Ah akkumulátorral szerelték. Maximális sebessége 35km/h lehet, ez persze függ az útviszonyoktól és a terheléstől is. A megerősített váznak köszönhetően a maximális terhelhetősége 150 kilogramm lehet. A megtehető legnagyobb távolság tisztán elektromos üzemmódban 40 kilométer, normál hajtással és az elektromos rásegítéssel pedig akár 120 kilométer is lehet. De természetesen használhatjuk simán pedálos hajtással is, aminek az a különlegessége, hogy nem lánc hajtja a hátsó kereket.

ENGWE X5S

ENGWE X5S 2

A levegővel telt kerekei 14 colosak, az akkumulátor az ülés mögött kapott helyet, amit kulccsal lezárhatunk és ki is vehetünk. Első tárcsaféket és hátsó motorféket kapunk. A ENGWE X5S elektromos kerékpár a Geekbuying európai raktárából 659.99-ért vásárolható meg, amit áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A ENGWE X5S elektromos kerékpárt itt találod meg

 

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás