Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Asztali lámpát, gamer asztalt, Chromecast alternatívát és sok minden mást is.

Wecast G4, a Chromecast alternatíva

A G4 egy olcsó eszköz, hogy megosszuk a mobiltelefonunk, táblagépünk vagy laptopunk képét a televízión. A kis eszköz HDMI porton keresztül csatlakoztatható a TV-hez, az áramellátáshoz pedig csak egy USB portra lesz szükség.

Wecast G4 1

A telefonunkhoz WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik. Ennek köszönhetően a telefonal készített képeket vagy videókat azonnal a nagy képernyőn nézhetjük vissza. Így pedig YouTube videókat, Netflix-et vagy bármi mást nézhetünk a telefonunk képernyőjét tükrözve. Természetesen Android és iOS eszközökkel is működik. Szerencsére nem kerül sokba, hiszen európai raktárból rendelhető, méghozzá igen jutányos, 19.99$-os áron.

A Wecast G4-et itt találod meg

_________________________________________________________

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal

A BlitzWolf nagyon ráállt a gamer vonalra, de ez nem is baj, hiszen már van olcsó gamer széke és gamer asztala is.

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal 2

Pohártartóval, fejhallgató tartóval és még mobiltelefon/kontroller tartóval/töltővel is ellátták a gyártó új asztalát. A BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal nagyon masszív lett, ez meglátszik a súlyán is, hiszen 22.4 kilogrammot nyom a mérlegen. Mérete 140 x 66 x 75 centiméter, felületét szénszálas mintázat borítja, a nagy méretnek köszönhetően akár egy 40 colos monitor is elfér rajta.

BlitzWolf BW-GD2 gamer asztal 1

Oldalt egy pohár és egy fejhallgató tartót is találunk. Mobiltelefon és kontroller tartót is kapunk. A gamer asztal terhelhetősége 80 kilogramm, tehát jó sok mindent elbír. Jelenleg 139.99$-ért (41.000 forint) előrendelhető, európai (PL) raktárból küldik, így plusz költség nélkül, áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-GD2 gamer asztalt itt találod meg

Kupon: BGPLGD22

_________________________________________________________

BlitzWolf BW-CL2 USB Type-C PD Lightning kábel

BlitzWolf BW-CL2 USB Type-C PD Lightning kábel 1

Ez az első kábele a gyártónak, ami Type-C Lightning portokkal rendelkezik. Támogatja a PD töltési szabványt is, így akár Apple számítógépről vagy bármilyen adapterről elláthatjuk energiával az Apple iPad vagy iPhone készülékeinket.

BlitzWolf BW-CL2 USB Type-C PD Lightning kábel 1

A műanyag borítást kapott vezeték 90 centiméter hosszúsággal rendelkezik, természetesen MFI chippel is ellátták, így megkapta az Apple certifikációt is, amivel eredeti kábelként kezeli az összes almás eszköz. A BlitzWolf nem új szereplő a piacon és tényleg minőségi termékeket készítenek, így el is hihetjük nekik, hogy a kábelük akár 10000 eszközcsatlakoztatást és 5000 kébelhajtást is kibír.

A kábel a kedvezmény kóddal 9.99$-ba kerül

Kupon: BG3BWCL2

_________________________________________________________

Színes, WiFi-s asztali okos lámpa

Színes, WiFi-s asztali okos lámpa 2

Google Home és Amazon Alexa kompatibilitással is rendelkezik egy a színes LED lámpa, ami EU szabványú csatlakozóval érkezik. A lámpa maximális fogyasztása 7W, a vezetéken egy fizikai billenőkapcsolót is kapunk, hogy teljesen áramtalaníthassuk a eszközt.

Színes, WiFi-s asztali okos lámpa 1

A WiFi-n keresztül a mobiltelefonunkkal össze is párosíthatjuk, ennek köszönhetően a telefonról is ki vagy bekapcsolhatjuk és használhatjuk a hangasszisztenst is, hogy hangutasítással vezérelhessük.

Színes, WiFi-s asztali okos lámpa 2

Az IP44 védettséggel rendelkező lámpa fényerejét, színhőmérsékletét és színét szabályozhatjuk a mobiltelefonunknak köszönhetően, de állíthatunk időzítést is. A lámpa nem is kerül sokba, hiszen a kedvezmény kóddal csak 26.99$-ba kerül.

A lámpát itt találod meg

Kupon: BGXIN620

_________________________________________________________

Xiaomi Mijia HD webkamera

Original Xiaomi Mijia HD Webcam 1

A Xiaomi egy újabb kiegészítővel rukkolt elő, ami egy HD felbontású kamera. A legújabb laptopokban már kamera sem található, így a Xiaomi kiegészítője ezeknek a vásárlóknak lehet ideális választás.

Original Xiaomi Mijia HD Webcam 2

Original Xiaomi Mijia HD Webcam 2

Windows 10 rendszerhez nem kell hozzá semmilyen külső driver, elég csak az USB porthoz csatlakoztatni és már működik is. A kamera különlegessége, hogy autofókusszal rendelkezik. Ennek köszönhetően, ha a kamera elé ülünk, az az arcunkra fókuszál, míg a háttér elmosott lesz.

A Xiaomi webkamera a kedvezmény kóddal 19.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

Kupon: BGMATH060

_________________________________________________________

Dupla fejű asztali LED lámpa mobiltelefon tartóval

Dupla fejű asztali LED lámpa mobiltelefon tartóval 2

Több színben is választható az az asztali LED lámpa, ami dupla fejjel rendelkezik. Ennek köszönhetően koncentráltan irányíthatjuk a világítását, de a két LED panelt kihajtva meg is duplázhatjuk a lefedni kívánt területet, amit nem sok lámpa tud.

Dupla fejű asztali LED lámpa mobiltelefon tartóval 2

Dupla fejű asztali LED lámpa mobiltelefon tartóval 1

3000, 4000 és 6400K színhőmérsékletet is választhatunk, az áramellátásához csak egy USB portra lesz szükségünk. A lámpákat kihajtva 51 centiméter széles lehet. A nyak természetesen flexibilis, így a nekünk tetsző szögbe irányíthatjuk. Az akkumulátorát feltöltve több órán át világíthat.

A lámpa a kedvezmény kóddal 16.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

Kupon: BGXINMA908

Megosztás

Hozzászólás