A BlitzWolf BW-AT2C a gyártó újabb strapabíró okosórája, ami a megszokott alacsony árral, de számos tudással, többek között hívásértesítéssel is rendelkezik.

Az okosórával a telefonhívásokat is fogadhatjuk. Ám a leírást nézve nem olyan módon, hogy azt az órával le is bonyolíthassuk, mert nem térnek ki beépített mikrofonra és hangszóróra, amivel a hívásokat lebonyolíthatjuk. Erre viszont alkalmas a BlitzWolf BW-GTC óra. De véleményem szerint ez arra alkalmas, ha a telefonunkhoz egy bluetooth fülhallgató van csatlakoztatva, akkor a hívást az órán fogadhatjuk, ami után a fülhallgatón keresztül beszélhetünk. Így nem kell például kivennünk a zsebünkből a telefont.

BlitzWolf BW-AT2C 1

Az óra természetesen érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik, ami 1.3 colos méretet és 240 x 240 pixeles felbontást kapott. Ellátták optikai pulzusméréssel, de rengeteg más funkciót is kapott:

  • Folyadékbevitel értesítés,
  • Lépésszámlálás,
  • Óra, telefon keresés opció,
  • Hívásértesítés,
  • Üzenet értesítés,
  • Pulzusmérés,
  • Oxigénszint mérés,
  • Menstruációs ciklus követés.

Az óra még egy beépített játékot is kapott YOUNG BIRD GAME néven, de nincs róla több információnk, hogy ez mit is takar pontosan. Az óra Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakozhat az Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonunkkal. Természetesen sportmódokat is kapott, így az edzés tevékenységünket is nyomon követhetjük vele. A beépített akkumulátora 400mAh kapacitású, ami 7-10 napi használatot tesz lehetővé.

BlitzWolf BW-AT2C 3

A BlitzWolf BW-AT2C óra az előrendelői akcióban 39.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás