A Xiaomi hiába a műszaki termékeiről, főként a mobiltelefonjairól ismert, de nem csak ebben vannak otthon, hiszen a legújabb termékük egy hátizsák, amiben a laptopunkat is magunkkal vihetjük.

XIAOMI Leisure Backpack 5

Jelenleg négy színben választható a XIAOMI Leisure Backpack, ami 20 literes kapacitással rendelkezik. A kedvezmény kóddal most csökkenthető az ára, így 39.99$ helyett 27.99$-ért vihető haza, ami nem kis spórolás.

XIAOMI Leisure Backpack 4

A vízálló kivitelt kapott hátizsák természetesen cipzárokkal zárja le a zsebeit, amiből hármat is kapunk. A nagyobb részbe tehető a legtöbb személyes tárgyunk, az elülső zsebbe elférnek a kisebb dolgaink, de kapott egy külvilágtól elrejtett zsebet is. Ez hasznos, hogy ide tegyük például a pénztárcánkat, hiszen ez a zseb a táska hát felöli részén van, így amíg az rajtunk van, senki sem férhet hozzá.

XIAOMI Leisure Backpack 3

A táska a hát középső részénél egy gumi pántot is kapott, ami sok hasonlóhátizsáknál nem található meg. Ennek köszönhetően, ha utazunk, a bőröndünk kihúzható fogantyújához rögzíthetjük. Míg a külső rész vízlepergető külsőt, addig a hát felöli rász légáteresztő felületet kapott. De a legjobb dolog a belső zseb, amibe maximum egy 15.6 colos méretű laptopot tehetünk el a leírás szerint. Ennek köszönhetően pedig nem csak a személyes dolgaink, hanem a munkaeszközünk is velünk lehet, ha azt magunkkal szeretnénk vinni.

XIAOMI Leisure Backpack header

XIAOMI Leisure Backpack 2

A négy színben választható XIAOMI Leisure Backpack a kedvezmény kóddal most csökkenthető az ára, így 39.99$ helyett 27.99$-ért vihető haza

XIAOMI Leisure Backpack

Kdevezmény kód: BGMA1205

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás