Egy újabb ultrahangos párásító járt nálunk, de most már olyan modellt próbáltunk ki, ami egy méretes víztartállyal rendelkezik. A BlitzWolf BW-SH1 2.5 literes kapacitásával lehet vonzó, de meg kell említenünk a hangulatfényt is, amivel kellemesebbé varázsolható az illóolajokkal átitatott hangulattal teli belső enteriőr.

BlitzWolf BW-SH1-1 BlitzWolf BW-SH1-4

A termék a BlitzWolf megszokott csomagjában érkezett, tartozékokat nem tartalmazott, csak magát a párásítót. A fehér ház tejüvegszerű víztartályt kapott, ami a már említett 2.5 literes kapacitással rendelkezik. Az összeszereléssel nincs baj, hozza az elvárt szintet.

BlitzWolf BW-SH1-2

A termék csatlakozója EU szabványú, így simán használhatjuk úgy, hogy nem kell hozzá átalakítót beszereznünk. Az előlapon két érintésérzékeny gombot találunk, amivel bekapcsolhatjuk a világítást, illetve a másikkal választhatjuk a páratermelés intenzitását.

BlitzWolf BW-SH1-5

A tetejét leemelve tölthetjük bele a vizet és adhatjuk hozzá az illóolajat, hogy kellemes illattal tölthessük meg a helyiséget. A porlasztó által képzett vízpárát az alján található kisméretű ventilátor segíti kifújni a tartályból, aminek van egy halk búgó hangja (<38dB). A világítás lassú átmenetekben váltakozik és beállítható az is, hogy csak egy szín világítson.

BlitzWolf BW-SH1-3

A leírás szerint 20-40 négyzetméter alapterületű szoba levegőjét képes párásítani. A Xiaomi páratartalom mérőn meg is emelkedett a szobában mért érték, 30 perc használat után a 25 négyzetméteres szobában 4-5%-kal. Két fokozatot használhatunk, az erősebb 150, a gyengébbik 80 milliliter vizet képes a levegőbe juttatni óránként. A legerősebb módban is 13 órán keresztül képes működni a 2.5 literes tartályának köszönhetően.

Könnyű használni, rendben teszi a dolgát és ez az, ami fontos egy termék esetében. Aki párásítani szeretné a szoba levegőjét, annak kiváló választás a BlitzWolf BW-SH1 aromaterápiás párásító. Egyetlen hibája, hogy a Banggood webáruház egyelőre kifogyott a készletekből és jelenleg csak a WiFi-vel ellátott modellt forgalmazzák, viszont az már 4 literes tartállyal rendelkezik.

A BlitzWolf BW-SH2 WiFi-s párásítót itt találod meg, ami európai raktárból rendelhető meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás