A Baseus 8-in-1 USB-C HUB jól jön, ha a laptopon kevés porttal rendelkezünk, hiszen így kiegészíthetjük vele a csatlakozóinkat, mert memóriakártya olvasó, USB és Type-C port, de még LAN csatlakozó is van rajta.

basues usb hub 1

Az USB Type-C porton keresztül csatlakoztatható fémházas elosztó az Apple gépekkel is kompatibilis.

basues usb hub 2

Mindent egyben megtalálunk rajta, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük. Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

baseus usb hub

4K HDMI kimenetet kapott, de ellátták microSD és SD kártyaolvasóval is. De akkor sem kell bosszankodnunk, ha nincs a laptopunkon gigabites LAN csatlakozó egy diagnosztikai méréshez, mert ezt is megtaláljuk rajta.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:

  • HDMI 4k@30Hz,
  • 3 darab USB 3.0 port,
  • microSD és SD kártyaolvasó,
  • USB Type-C port adatátvitelhez,
  • USB Type-C port töltéshez,
  • Gigabit LAN csatlakozó

A Baseus 8-in-1 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 33.99$-ba kerül (10500 forint)

Kupon: BG3Baseus8hub

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás