A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grillsütőben az a jó, ha itt van a jó idő, kirakhatjuk az asztalra, hogy mindenki elékszíthesse a saját fogását, ebben segít az is, hogy a sütőlap 180 fokban kihajtható.

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 5

Akár pirításról vagy hal, csirke, sertés, marhahús sütéséről lenne szó, a grillsütővel készíthetünk sültkolbászt, virslit, barbecue, steak vagy akár hamburgerhúst is. A tapadásmentes fém platnival borított belső rész mind a két oldala képes fűteni. A fedél 180 fokban kihajtható, így ha csak épp pirításról vagy egy gyors sütésről lenne szó, nem is szükséges összecsuknunk a fedelet, amivel így kétszer akkora sütő felületet kapunk.

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 2

 

BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill 4

Segítségként olaj gyűjtő tálca is található az alján, amely abban segít, ha túl sok zsiradékot használnánk a sütéshez, a felesleg nem fog lefolyni a sütő oldalán, hanem azt egy olajgyűjtőbe csepeg át. Dupla ventilátorral is ellátták, hogy a termelt hő ne károsítsa az alkatrészeket, hanem azt távolítsa el a szerkezet belsejéből.

Igazán impozánsnak tűnik a húsvastagság mérővel is ellátott BlitzWolf BW-SM1 elektromos grill. A jó idő közeledtével jó hasznunkra lehet. Szerencsére most a Banggood európai (CZ) raktárából áfa és vámmentesen rendelhető meg 84.99$-os 27.000 forintos áron.

A BlitzWolf BW-SM1 elektromos grillt itt találod meg

Kupon : BGCOMK658

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás