A OnePlus Nord N100 a kis kínai márkákat megszégyenítően alacsony árazással érkezik, de azt amit nyújt, simán Xiaomi ellenfél lesz tőle.

OnePlus Nord N100 4 

Talán senkinek sem kell bemutatni a gyártót, hiszen a minőségre hangolva készítik minden egyes készüléküket. Bár a OnePlus Nord N100 „csak” egy középkategóriás processzort kapott a Qualcomm Snapdragon 460 személyében, azért mégsem lehet rá panaszunk. A 8 magos CPU maximálisan 1.8GHz-re képes, amivel az AnTuTu benchmarkban 145.000 körüli pontszámot ér el. A grafikus feladatokért a Qualcomm Adreno 610 felel, memóriából nem kevesebb, mint 4GB jár, a belső UFS2.1 tárhelyének mérete pedig 64GB.

OnePlus Nord N100 2

A 6.52 colos kijelző IPS technológiát használ, viszont 90Hz-es képfrissítést kapott. Az Android 10 rendszert, a OnePlus Oxygen 10.5 felületével látták el, a telefon a hazai piacra és fel van készítve, támogatja a itthoni 4G B20-as hálózatot.

OnePlus Nord N100 1

A telefonban az előlapi kamera 8 megapixeles, a hátlapon pedig 3 optika foglal helyet. A fő szenzor 13 megapixeles felbontással rendelkezik. Mellé pedig kapunk egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles kamerát a mélységélességhez ellátott fotókhoz.

OnePlus Nord N100 3

A helymeghatározáshoz GPS, GLONASS, Beidou, A-GPS, Galileo-t használhatjuk. A vezeték nélkül hálózatoknál Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4GHz/5GHz támogatással rendelkezik, a Bluetooth 5.0 verziójú. Az EU szabvánnyal rendelkező töltőadapter 18W teljesítménnyel rendelkezik, amivel feltölthetjük a 5000mAh kapacitású akkumulátort. Természetesen kapunk arcfelismerést, ujjlenyomat olvasót. A OnePlus Nord N100 mobiltelefon ára meglepően alacsony, mert 169$-ba, azaz 52000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A OnePlus Nord N100 mobiltelefont itt találod meg

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás