A sikerszériás Redmi AirDots vonal egy új taggal bővült a Redmi AirDots 3 személyében, ami már kellőképp felnőtt a társaihoz és számos kényelmi funkciót kínál, amivel eddig nem rendelkezett az olcsó AirDots vonal.

Redmi AirDots 3 2

Az új Xiaomi Redmi AirDots 3 az előrendelői akcióban kék és rózsaszín színekben kapható. A külsőt nézve nem fedezhetünk fel nagy változást, de a belső alatt rengeteg újítás történt.

Redmi AirDots 3 4

A vezeték nélküli fülhallgató már a Qualcomm QCC3040 aptX szabványú chipjét használja, ami már Bluetooth 5.2 kapcsolatra képes, ennek köszönhetően pedig a lehető legalacsonyabb lehet a késleltetés még játékok közben is. Az alacsony energiafelhasználással rendelkező vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága 10 méter lehet.

Most már nem egy driver található meg a Redmi AirDots 3-ban, hanem egy hibrid megoldást alkalmaztak, így egy kiegyensúlyozott armatúrával is ellátták a dinamikus egységet a lehető legjobb hangzás elérése érdekében. A Qualcomm chipnek köszönhetően támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és az APT, AAC kódolást is.

Olyan újdonságot is kapott a Xiaomi fülhallgatója, mint a viselés érzékelés. Ennek köszönhetően, ha kivesszük a fülünkből a fülhallgatót, megállítja az épp játszott zeneszámot. Ha visszahelyezzük a fülünkbe, onnan folytatja, ahol abbahagytuk.

Kikerültek a hangosan kattanó fizikai gombok, így már érintésérzékeny felületet kapunk a zenevezérléshez, telefonáláshoz vagy a hangasszisztens használatához. A kompatibilis Xiaomi telefonokkal (Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi 10, Mi 11, K30, K40 széria) pedig elérhető a fülhallgató tokját felnyitó infó panel, aminek köszönhetően információt kapunk a tok és a fülhallgatók akkumulátoráról.

Redmi AirDots 3 3

Redmi AirDots 3 5

A tok 600mAh kapacitású akkumulátort kapott, amit Type-C porton keresztül tölthetünk fel. A fülhallgatókat pedig 3-4 óra zenelejátszásra használhatjuk egy feltöltéssel. Az új Redmi AirDots 3 számos újdonságot hozott. Az előrendelői akcióban a kedvezmény kódunkkal 43.99$-ba kerül a két színben kapható modell, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg

Redmi AirDots 3

Kedvezmény kód: BGRMA3

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás