Az Alldocube iPlay 8T táblagép egy igazi low budget megoldás az olcsó tabletet keresők számára. Tartalomfogyasztás, filmnézés vagy tanulás, a 3GB/32GB-os, 8 colos eszköz a maga 28 ezer forintos árával remek vételnek számít.

Alldocube iPlay 8T size A leglényegesebb része az Alldocube iPlay 8T a táblagépnek a 8 colos, 1280 x 800 pixel megjelentésére képes kijelző. Az IPS panelnek köszönhetően a betekintési szögekre sem lehet panaszunk.

A táblagép európai piacra is készült, SIM kártyát is tehetünk bele, amivel támogatja a hazai 4G LTE B20 hálózatot is. Ellátták helymeghatározással is (GPS+Beidou+GLONASS) is, így akár navigációra is használhatjuk. A 2.4GHz-et támogató WiFi hálózat mellett Bluetooth 4.2 kapcsolatot is kapott. Csatlakozó fronton már az új, USB Type-C portot kapta meg, de találunk rajta 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is. A belső memória mérete 3GB, míg a belső tárhely 32GB kapacitással rendelkezik. Szerencsére meghagyták a microSD bővítés lehetőségét is, így akár egy 256GB méretű memóriakártyát is használhatunk.

Alldocube iPlay 8T specs

Alldocube iPlay 8T gps

A meghajtásról az Unisoc SC9832E chipje gondoskodik. A négy magos processzor maximálisan 1.4GHz-re képes. Az ALLDOCUBE iPlay 8T táblagépen az Android 10 rendszer fut. Az előlapra egy 2 megapixeles kamerát szereltek, a hátlapra pedig szintén egy 2 megapixeles optika került. A táblagép 5.300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit a mellékelt 5V/2A teljesítményű adapterrel tölthetünk fel.

Alldocube iPlay 8T 2

Az akció ideje alatt 89.99$-ba kerül, azaz mintegy 28.000 forintot kérnek érte, ami táblagépes viszonylatban igen alacsonynak számít. A Banggood webáruházban az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az Alldocube iPlay 8T táblagépet itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás