A kedvenc gyártónk audiótermékekre specializálódott AirAux leányvállalata bemutatta a négy kis hangkeltővel rendelkező BlitzWolf AirAux AA-ER3 fejhallgatójukat, hogy elkülönítve a hangokat, a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 2-2 A vezeték nélkül is használható BlitzWolf AirAux AA-ER3 akkumulátora 1000mAh kapacitással rendelkezik, amit akár 40 órányi zenehallgatásra is használhatunk. Ezt már az új USB Type-C portján keresztül tölthetjük fel, de nem csak bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot, hanem 3.5 milliméteres csatlakozót is kapott.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 1

A bluetooth profilok közül támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP-t is. Az összecsukható kivitelnek köszönhetően kisebb helyet foglal, így utazáshoz is ideális lehet. A beépített mikrofonnak hála, akár még telefonálhatunk is rajta keresztül, ha bluetooth-on csatlakoztathatjuk a mobiltelefonunkhoz.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 4

A szivacsos párnája mögött dual dynamic drivereket találunk, aminek köszönhetően egy oldalon két apró hangkeltő is helyet kapott. Ennek köszönhetően jobban elkülönülhetnek a magas, közép és mély tartományba tartozó hangok.

BlitzWolf AirAux AA-ER3

Az új BlitzWolf AirAux AA-ER3 fejhallgató 38.99$-ba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf AirAux AA-ER3 fejhallgatót itt találod meg

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás