A BlitzWolf BW-LT35 egy nagyon egyszerű, de annál ötletesebb megoldás arra, hogyan tudjuk feldobni az autónk belső világítását.

BlitzWolf BW-LT35 5

BlitzWolf BW-LT35 1

Természetesen ez nem váltja ki a belső világítás/olvasólámpa fényét, de hangulatvilágításnak kiváló. A felhelyezhető LED szalagok kellő hosszúak, hajlékonyak, hogy a lehető legkönnyebben elhelyezzük őket. Az energiát a szivargyújtón keresztül kapja. Vezérelhető a mellékelt távirányítóval és a Bluetooth kapcsolaton keresztül a mobiltelefonunkkal is.

BlitzWolf BW-LT35 6

BlitzWolf BW-LT35 2

A 16 millió színből választható skálának köszönhetően valószínűleg mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. IP20 védettséggel látták el, különböző színsémákat választhatunk és van zene mód is. A kedvezmény kóddal pedig csak 21.88$-ba (6600 forintba) kerül. Így valóban egy olcsó megoldás arra, hogy kialakítsuk az autónk belső világítását.

BlitzWolf BW-LT35 autóbelső világítás

Kedvezmény kód: BGWMOFU09

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás