A Deerma mop-ot mi is kipróbáltuk és mióta megvan, csak azt használom. A Deerma DEM-TB880 ennek a továbbfejlesztett változata, ami átdolgozott külsővel és újfajta felmosó szövettel rendelkezik.

Deerma DEM-TB880 4 A Deerma DEM-TB880 szórófejes felmosónak sok előnye van, de én a parketta felmosásánál vettem észre a fő erényét. Az adagolható felmosófolyadéknak köszönhetően csak annyi tisztítószeres vizet juttathatunk a padlóra, amennyire éppen szükségünk van. Ennek köszönhetően nem fogjuk eláztatni a padlót, parkettát. Kevesebb vizet pazarlunk és a száradás is gyorsabb lesz.

Deerma DEM-TB880 1

Deerma DEM-TB880 2

Megnövelték a fej méretét, így már 37.5 centiméter széles. A gömbcsukló szerű nyaknak köszönhetően a fej 360 fokban forogható, így a lehető legkönnyebb lesz a felmosás. Újfajta szövetet kapunk, ami már egy szénszálas réteget is kapott az alaposabb takarításhoz.

Deerma DEM-TB880 3

A víztartálya 280ml kapacitású, amivel a leírása szerint egy 100 négyzetméter alapterületű helyiséget takaríthatunk fel vele. A nyélen található karral aktiválhatjuk a szórófejet, ami 110 centiméter szélességben képes kijuttatni az apró vízcseppeket a padlóra. A szórófejes Deerma DEM-TB880 felmosó az európai (CZ) raktárból olcsóbban vásárolható meg és még kuponunk is van hozzá. Az ingyenes szállítással 42.99$-ba kerül.

Deerma DEM-TB880 szórófejes felmosó

Kupon:BGCZDRETB8

A korábbi Derma Mop európai raktárból pedig csak 25$-ba (7500 forintba) kerül

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás