A CHUWI CoreBox Pro megjelenése nagyon markánsra sikeredett. De mivel Mini PC-ről van szó, a méretét tekintve nem foglal sok helyet az alumínium-magnézium házba öltött számítógép.

CHUWI CoreBox Pro 3  Az Intel i3-1005G1 az újabbak közül való, így a sebességre nem lehet panaszunk, ha a CHUWI kisméretű számítógépét választjuk. A 10 nanométeren készülő processzor alapjáraton 1.2, míg turbó módban 3.4GHz-re képes.

CHUWI CoreBox Pro 4

Egy rossz szavunk sem lehet a letisztult külsőben megjelenő hardverekre, amit első példaként hűen tükröz a 12GB DDR4 memória, így bővítésre nem is kell gondolni. A tárhelyet tekintve egy 256GB-os NVME SSD kapott benne helyet és a leírás szerint a házban még egy HDD-nek is van hely, amit SATA porton keresztül csatlakoztathatunk.

CHUWI CoreBox Pro 2

A kis CHUWI CoreBox Pro valóban nem lett nagy a 17.3 x 15.8 x 7.3 centiméteres méretének és 0.85 kilogrammos súlyának köszönhetően. A csatlakozókat nézve jó hír lehet a:

  • Thunderbolt 3,
  • mikrofon,
  • fejhallgató,
  • gigabites LAN,
  • 4 darab USB 3.1,
  • HDMI,
  • Display Port is.

 

CHUWI CoreBox Pro 1

Vezeték nélküli fronton már a legújabb WiFi6 szabványt is támogatja és Bluetooth 5.1-et is kapunk. A Windows 10 rendszert futtató mini számítógép egy kisméretű erőgép, ami esztétikusan néz ki és kellően erős a mindennapi feladatok megoldásához. A kuponnal az első 20 vásárlónak az eredeti 469$-os árról 369$-ra (~110.000 forintra) csökkenthetjük le. Az áfa/vámmentes szállításhoz az EU Priority Line-t válaszd.

A CHUWI CoreBox Pro mini számítógépet itt találod

Kupon: BGCORBXP1

A 21-70. vásárlónak 379.99$ a BGCORBXP2 kuponnal.

A 71-150. vásárlónak 399.99$ a BGCORBXP3 kuponnal.

 

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás