A Doogee egyre jobban kezd magához térni, a Doogee N20 Pro is teljesen jól hozza azt a szintet, amit kitűzött maga elé. Egy olcsó, de jól használható készülékkel újítottak.

A Doogee X95 nagyon olcsó, a 21.000 forintos ár miatt belepakolt gyengécske hardver mellett igazából nem volt panaszunk másra, így aki valóban egy olcsó készüléket keresne, azoknak ez is egy jó választás lehet.

A technikai paramétereket nézve nem csalódunk. 6GB memória és 128GB tárhely az, amit a Helio P60 processzorral szerelt modell ad nekünk. Az AnTuTu-ban 175.000 pont körül teljesítő CPU jó választás volt a gyártó részéről, amellyel egy középkategóriás modellé lépett elő a Doogee N20 Pro.

A 6.3 colos kijelzője a gyártó adatai szerint az előlap 91%-át lefedi, felbontása 2280 x 1080 pixel. A csepp alakú szigeten találjuk a kijelző felett lévő 16 megapixeles kamerát, ami a Samsung műhelyéből került ki.

Az ujjlenyomat olvasó mellett már 4 kamerát kapunk, amelyek közül a fő kamera 16 megapixeles, mellé egy 8, 3 és 0.3 megapixeles kamerákat kapunk a makró fotók és a bokeh effekttel ellátott fotók elkészítéséhez. A Doogee N20 Pro természetesen az új Android 10 rendszert futtatja, amin elérhető a magyar nyelvű menü is. A két SIM kártyát támogató készülék kezeli az idehaza is használt B20-as 4G LTE hálózatot is. A Bluetooth verziója 5.0, mellé van 2.4 és 5GHz WiFi és GPS, Beidou, Glonass, Galileo képes navigáció is. Megmaradt a fülhallgató csatlakozó, a telefon 4400mAh kapacitású akkumulátorát microUSB porton keresztül tölthetjük fel a mellékelt 10W teljesítményű adapterével.

A mobiltelefon 116.99$-ért, azaz körülbelül 35.000 forintért vásárolható meg, amit valljunk be őszintén, nem sok érte. Ehhez pedig az EU Priority Line szállítást választva, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Doogee N20 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás