Első látásra egy az egyben megegyezik a Douxlife Racing GC-RC02 széke a BlitzWolf BW-GC1-el. Így, aki épp a farkas logós gyártó termékére szeretett volna korábban lecsapni, de lekésett róla, az most kárpótolhatja magát a Douxlife termékével.

Az európai raktárnak köszönhetően nem kell foglalkoznunk áfa/vám költséggel és a szállítási idő is rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg a terméket. Szerencsére az ára is parádés, jelenleg 99.99$-ba kerül.

Douxlife Racing GC-RC02 1

A műbőr borítás piros-fekete színe hasonló a BlitzWolf termékéhez képest, de más összeállításban láthatjuk rajta a két fő uralkodó színt. A nyakpárna viszont ugyanazt a stílust kapta mindkét esetben. A Douxlife Racing GC-RC02 gamer széknél, változásként a szék lábai között fedezhetünk fel különbségeket, de maradt a 150 fokos szögben hátra dönthető háttámla is, hogy akár fekve is filmezhessünk.

Douxlife Racing GC-RC02 1

Douxlife Racing GC-RC02 gamer szék

Ebben a pozícióban pedig nagy segítséget fogy nyújtani az ülőlap alól kihúzható lábtámasz, aminek köszönhetően kinyújthatjuk a lábunkat is, hogy teljes kényelemben érezhessük magunkat. A kényelmünk érdekében lecsatolható fej és deréktámaszt is kapunk. A Douxlife Racing GC-RC02 gamer szék a kedvezmény kóddal 30.000 forintba kerül.

A Douxlife Racing GC-RC02 gamer széket itt találod meg

Időközben megjelent a legújabb BlitzWolf BW-GC7 gamer szék is

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás