Álltható fejpántot, RGB világítást, mikrofont, akár 7.1-es virtuális hangzást kapott a PC és konzol kompatibilis BlitzWolf BW-GH1 Pro gamer fejhallgató.

BlitzWolf BW-GH1 Pro 3

Az előd modellt mi is kipróbáltuk, de ehhez képest a BlitzWolf BW-GH1 Pro olyan, mintha egy teljesen más szériát indított volna útjára a gyártó. Itt már nem méhsejt szerkezetű világítást kapunk, hanem az 50 milliméteres driver házának oldalsó része képes RGB színekben pompázni.

BlitzWolf BW-GH1 Pro 2

A BlitzWolf BW-GH1 Pro nem csak ebben változott, hiszen más lett a mikrofon is. Míg az elődnél csak egy vékony flexibilis szárat kaptunk, addig a Pro modell egy merev végű, de szintén mozgatható mikrofont kapott.

BlitzWolf BW-GH1 Pro 1

A BlitzWolf BW-GH1 nagy hiányossága volt, hogy nem lehetett a pánt méretén állítani, ez pedig nagyon nagy kihagyott ziccer volt. Ezt a hibját szerencsére korrigálta a gyártó, így már a saját fejméretünkre szabhatjuk a gamer fejhallgatót.

BlitzWolf BW-GH1 Pro 4

A BlitzWolf BW-GH1 Pro két változatban kapható. A 3.5 milliméteres csatlakozóval és USB porttal ellátott olcsóbbik modell sztereó és virtuális 5.1 hangzásra, addig a csak USB porttal szerelt modell pedig virtuális 7.1-es hangzásra képes. Szerencsére nagy árkülönbözet nincs a két modell között, így a 2$-os felárért mindenki eldöntheti, hogy egy jack csatlakozóval is ellátott virtuális 5.1 hangzásra vagy egy csak USB porttal ellátott virtuális 7.1-es hangzásra alkalmas fejhallgatót szeretne-e magának. Az olcsóbbik modell 24.99$, míg a drágábbik 26.99$-ba, azaz 8100 forintba kerül, tehát valóban nem kerül sokba.

A BlitzWolf BW-GH1 Pro gamer fejhallgató itt található meg, ahol kiválaszthatod, melyik modellt is szeretnéd

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás