A BlitzWolf BW-AT2 egy olcsó okosóra, amely nem kapott Android vagy Wear OS rendszert, de lépést számol, pulzust mér, hívásíértesítést jelez, így a nap 24 órájában a társunk lehet.

A kör alakú kijelzője 240 x 240 pixeles, IPS technológiát használ, hogy oldalról is tökéletesek legyenek a betekintési szögek.

Akár 24 órás pulzusmérésre is képes, de kapott vérnyomás és véroxigénszint mérést is. A Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakoztathatjuk Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonunkhoz, hogy ne maradjunk le a bejövő hívásokról és üzenetekről sem. Ezen kívül alvásmonitorozásra és lépésszámlálásra is képes, amivel tudni fogjuk hány lépést és hány kilométert tettünk meg egy nap.

Az érintésérzékeny kijelző mellett fizikai gombokat is kapunk. IP68 védettséggel is ellátták és mérhetjük vele a séta, futás, kerékpározás, ugrálókötelezés, foci kosárlabda és úszást is. Akkumulátora 400mAh kapacitású, amivel 7-10 nap használati idő hozható ki belőle. A 22 milliméter széles szíjjal kapható BlitzWolf BW-AT2 okosóra három színben vásárolható meg, ami jelenleg 37.99$-ba, azaz 12.500 forintba kerül, ez EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A BlitzWolf BW-AT2 okosórát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás