Egy friss kamerával újítottak, az SJCAM SJ10X akciókamera 4K felbontást és háromtengelyes képstabilizálást ad, méghozzá a gyártótól megszokott alacsony áron.

SJCAM SJ10X 5

Kezdjük is mindjárt a legelején az ismerkedést, illetve hátulról, hiszen itt találjuk a 2.33 colos érintésérzékeny IPS kijelzőt. A technológiának köszönhetően remek betekintési szögekkel rendelkezik, az érintésérzékeny vezérlés pedig csak hab a tortán. Ezáltal úgy irányíthatjuk az akciókamerát, mint egy mobiltelefont.

SJCAM SJ10X 2

Videókat maximálisan 4K felbontásban 24fps mellett rögzíthetünk. A minőségi felvételekért egy hét lencsetagból álló optika felel, 1/2.3 inches Sony IMX117 szenzorral, amivel fotókat akár 12 megapixel felbontásban készíthetünk és 170 fokos látószöget is használhatunk a képek/videók készítésekor. A jelfeldolgozásért az Ambarella H22 S85 felel.

A vízhatlan külsőnek köszönhetően nincs szükségünk külön házra, 10 méteres mélységig bírja az SJCAM SJ10X 4K akciókamera. Háromtengelyű giroszkóppal is ellátták a remegésmentes felvételekért. A WiFi kapcsolatnak köszönhetően akár live streamingre is használhatjuk.

SJCAM SJ10X 4

SJCAM SJ10X 3

Az 1.300mAh kapacitású akkumulátorral akár 150 perc 4K felvétel rögzíthető egyetlen feltöltéssel. A megörökített pillanatokat maximum 128GB kapacitású memóriakártyára rögzíthetjük. Az SJCAM SJ10X jóval olcsóbb, mint a GoPro, DJI akciókamerái, így 139.99$-os áron (42.000 forint) vásárolhatjátok meg, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

Az SJCAM SJ10X 4K akciókamerát itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás