Nemrég óriásit változott az életem, pár hete új helyre költöztem és mint mindenki más ilyenkor, még mindig sok dolgom, amit szeretek és használok vagy már előkerültek, még valamelyik doboz alján pihen. Így jött az ötlet, hogy megmutassam nektek, mik azok a termékek, amik átmentek nálam a tartóssági teszten, hiszen van olyan, amit már egy vagy két éve is használok.

Összeszedtem nektek azokat a termékeket, amiket megszerettem és még most is velem vannak a mindennapjaim során. Itt vannak tehát a nevezzük így „mi az, amit használok” válogatás első része az 5000 forint alatt kapható termékek közül. Ha nem csak a termék bemutatója érdekel, olvasd el a kütyük tesztjeit is, hogy megbizonyosodj róla, valóban neked szánták-e ezt a kiegészítőt..

 

BlitzWolf BW-LT16 asztali LED lámpa

9a478a14-6009-4c4d-8db0-bb0a45d3c3b1.jpg

A BlitzWolf BW-LT16 asztali LED lámpa nem csak hihetetlen olcsó lett, de beépített akkumulátorral is rendelkezik, így akár magunkkal is vihetjük az íróasztaltól a hálószobába úgy is, hogy nem kell a kábelekkel bajlódnunk. A BW új lámpája 120Lm fényerősséggel rendelkezik. Nem egy reflektor, de a BlitzWolf lámpájának nem csak a fényerőssége, de a fényének színhőmérséklete is állítható 3000-6000K között. A vezérlés pedig az alján található érintőgombokkal történik.

821add9e-c8cf-4395-ada9-559e6d17569b.gif

37c6ea19-bb25-4ba1-810f-7c1262e0b1eb.jpg

A hideg/meleg fehér fényre képes lámpa alján még egy 360 fokban körbefutó RGB LED panel is helyet kapott, ami bekapcsolható külön hangulatvilágításként. A lámpa szárának és fejének dőlésszöge is állítható. A beépített akkumulátora 1200mAh kapacitású. A keveset fogyasztó lámpát USB portról láthatjuk el energiával, ami jó hír, hiszen nem foglal el plusz aljzatot a hosszabbítóról és így akár a számítógépünk USB portjáról vagy egy telefon adapteréről is működtethetjük.

A BlitzWolf lámpája 21.99$-ba, azaz (6.500 forintba) kerül

Olvasd el a lámpa tesztjét

______________________________________________________

Xiaomi Mijia 90-Minute akkumulátoros textilborotva

 

in-stock-xiaomi-mijia-90-minute-working-efficient-cleaning-lint-remover-trimmer-0-35mm-micro-arc.jpg

A ruhák könnyen szöszösödnek vagy sérülnek meg, bolyhosodnak ki, ami ellen nem sok mindent lehet tenni. A Xiaomi körkéses textilborotvájával egy szempillantás alatt eltüntethetjük a bolyhokat, amiket máshogyan nem tudnánk eltávolítani. Egy 1300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel. Így 90 perc használatra elegendő az akkumulátor kapacitása. Természetesen egy kis tartállyal is rendelkezik, hogy ott gyűjtse a levágott textildarabokat, amiket használat után egyszerűen kiönthetünk.

15$-ba (4500 forintba) kerül, ami itt találsz meg

Textilborotva teszt

______________________________________________________

Soocas SO WHITE elektromos fogkefe

Olcsóság mindenek előtt! Hiába csak 12.99$-ba kerül a Soocas SO WHITE még mindig nem a legolcsóbb Xiaomi elektromos fogkefe! De a legolcsóbb indukciós töltővel ellátott termékük, amelynél olcsóbbat még idehaza sem találni. Két erősséget választhatunk, a 27.000 és 31.000 rezgés/perc sebességű tisztítást. Cserélhető fejjel rendelkezik, így bármikor vásárolhatunk hozzá újabb fejeket.2 perc használat után automatikusan lekapcsol és fogmosás közben 30 másodpercenként egy apró rezgessél jelzi nekünk az időt.

A XIAOMI SO WHITE IPX7 védettséggel rendelkezik. Rózsaszín és kék színben választhatjuk. Nagyon könnyű, csupán 50 grammot nyom, így kiváló utazótárs válhat belőle. Az indukciós töltőjébe behelyezve tölthetjük fel az akkumulátorát, ami így 25 napos használatot tesz lehetővé.

A Soocas SO WHITE 12.99$-ba kerül (~3.900 forint), amit itt találsz meg

Olvasd el a tesztünket

______________________________________________________

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe

 

Az már tényleg a legolcsóbb elektromos fogkefe a Xiaomi háza tájáról, hiszen csak 8.59$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.700 forintba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért?

Egy letisztul megjelenésű, szónikus, elektromos fogkefét. Két sebesség fokozattal, egy váltakozó és egy normál, 16.500 rezgés/perc erősséggel. Vízálló kivitelt kapott, a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy váltsunk fogást és 2 perc, azaz az ideális fogmosási idő után automatikusan lekapcsol.

Itt nem indukciós töltőt kapunk, hanem az alján található kis ajtó mögött találjuk meg a microUSB portját, amivel gyorsan, 4 óra alatt feltölthetjük az akkumulátorát, amivel 30 napig használhatjuk!

A Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe a kedvezmény kóddal 8.99$-ba, azaz átszámolva körülbelül 2.700 forintba kerül

Kedvezmény kód: BGNMH014

Olvasd el az elektromos fogkefe tesztjét

______________________________________________________

Xiaomi Mijia E-ink kijelzős szenzor

6db0e439-b238-4f23-a763-5a5e63e95d60.jpg

A Xiaominak ez már a második E-ink technológiával ellátott hőmérséklet és páratartalom mérő szenzora. Az elsőgenerációs modell nálunk is tiszteletét tette. A z e-book olvasókból ismerős megjelenítő nagyon kevés energiával is beéri. Ezért használhatjuk mi is már egy éve, még a gyári elemmel rendelkező szenzort.

c8470143-202e-4e26-af03-2162cded0705.jpg

A második generációs modell már nem négyszögletes, hanem téglalap alakú formát kapott, amin már a pontos időt is megjeleníti. Alatta láthatjuk a hőmérséklet és páratartalom adatokat, ami mellet egy kis fej piktogram található, amelyből azonnal megtudhatjuk, hogy ezek az értékek ideálisak-e vagy sem.

390616bf-0c5d-471d-95f5-b4077838cce3.jpg

A kis E-ink kijelzős szenzor Bluetooth modult is kapott, így a mobiltelefonunkon található alkalmazással is elérhetjük a mért adatokat. A CR2032 elemmel működő szenzorhoz kapunk egy támasztót, így az éjjeliszekrényre is elhelyezhetjük, de jár hozzá ez mágnesen és egy ragasztós hátlap is, amivel akár a hűtőszekrény oldalára vagy más helyekre akár fel is ragaszthatjuk.

A Xiaomi E-ink kijelzős hőmérséklet és páratartalom mérő szenzora 16.99$-ba kerül (5000 forint), amit itt vásárolhatsz meg

A Xiaomi E-ink kijelzős szenzoros óra tesztjét itt olvashatod

______________________________________________________

Mozgás és fényérzékelős Xiaomi Night Light 2 lámpa

xiaomi_mijia_night_light_2_6.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 teljesen más külsőt kapott, mint az előző verzió. A mágneses kialakításnak köszönhetően pedig lehetőségünk van arra is, hogy beállíthassuk a kívánt megvilágítási szöget. A tartókonzolt most is, mint ahogyan a korábbi modelleknél is, újra az M3 ragasztható felület tartja a helyén.

xiaomi_mijia_night_light_2_1.jpg

A mozgás és fényérzékelő szenzornak köszönhetően nappali fényviszonyok között nem kapcsol fel, így energiát takarít meg az éjszakai használathoz. 2800K színhőmérséklettel rendelkezik, a működéséhez 3 darab AA elemre lesz szükségünk. Akár a konyhában, fürdőszobában, de a nappaliban is használhatjuk, ha arra van szükségünk, hogy az éjszaka sötétjében kell valami automatikusan felkapcsolódó fényforrás a tájékozódáshoz. Felkapcsolás után, ha nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

xiaomi_mijia_night_light_2_3.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 éjszakai mozgás és fényérzékelő lámpa az előrendelői akcióban az első vásárlóknak 13.99$-ért (4.200 forintért) vásárolható meg

Kedvezmény kód: BGAFF10OFF

Olvasd el a kis lámpa tesztjét

______________________________________________________

BlitzWolf BW-BC1 autós FM transzmitter

A szivargyújtóba csatlakoztatható BW-BC1 két USB portot kapott. Az egyikbe egy MP3/WMA/FLAC/WAV/APE fájlokkal telepakolt pendrive-ot csatlakoztathatunk. A másik portja töltésre szolgál, így itt akár 18W teljesítménnyel is tölthetjük a mobiltelefonunkat, táblagépünket vagy bármilyen más USB porthoz csatlakoztatható eszközünket.

A BlitzWolf BW-BC1 már a Bluetooth 5.0 kapcsolatot is támogatja. Nem Csak USB porttal, hanem microSD kártyaolvasóval is ellátták. Így ezen a két csatlakozón keresztül a gyártói adatok szerint 32GB-os tárolókat használhatunk hozzájuk. A hangerő állító gombbal fogadhatjuk a hívásokat, ehhez egy beépített mikrofonnal is rendelkezik, így a hívó fél hangja az autórádió rendszerén keresztül szólalhat meg. A kijelzője megjeleníti a beállított frekvenciát, a körbefutó LED fénnyel pedig hangulatvilágítást is beállíthatunk.

A Blitzwolf BW-BC1 autós FM transzmitter 17.99$-ba azaz 5300 forintba kerül, amit itt találsz meg

Olvasd el az FM transzmitter tesztjét

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás