Android 10 és 4G támogatás is színesíti a palettát, de az új BMAX MaxPad I10 táblagépet 64GB memóriája kiemeli a tömegből

A 10.1 colos kijelzője FullHD felbontást kapott. A betekintési szögek megfelelő megjelenítéséről az IPS panel gondoskodik. Memória és tárhely fronton nem lehet okunk panaszra. A belső tárhely mérete 64GB és még microSD memóriakártya használatára is lehetőségünk van, memóriából pedig 4 gigabájttal gazdálkodhatunk. A BMAX az UNISOC T610 modellje mellett tette le a voksát, a 8 magos processzor maximális órajele 1.8GHz.

BMAX MaxPad I10 táblagép 1

BMAX MaxPad I10 táblagép 6

BMAX MaxPad I10 táblagép 5

A kijelző fölé 2, míg a hátlapra egy 5 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, GPS, GALILEO kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

BMAX MaxPad I10 táblagép 4

BMAX MaxPad I10 táblagép 3

A két hangszóróval szerelt táblagép Android 10 rendszert futtat. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 139.99$-ba (42.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új BMAX MaxPad I10 táblagépet itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás