A BlitzWolf BW-GS3 már a sokadik gamer hangszórója a gyártónak. USB-s áramellátással, 2x5W-os teljesítménnyel és RGB világítással rendelkezik az újdonságuk.

BlitzWolf BW-GS3 2

A BlitzWolf BW-GS3 hangszóró különlegessége, hogy az kétoldalon található hangszórók nem a hangfal elején, hanem annak tetején helyezkednek el. A kissé ívelt kialakításának köszönhetően egy ívelt monitor mellett is jól mutat.

BlitzWolf BW-GS3 4

BlitzWolf BW-GS3

A működéséhez szikséges energiához az USB portján keresztül jut, a hangot pedig a 3.5mm-es jack csatlakozóján keresztül köthetjük rá. Csatlakozóinak köszönhetően magáról a hangfalról érhetjük el a mikrofon és fülhallgató csatlakozónkat, ha arra lenne szükségünk.

BlitzWolf BW-GS3 3

RGB világítással is ellátták, amit természetesen ki is kapcsolhatunk, ha nem lenne rá szükségünk. A BlitzWolf BW-GS3 gamer hangszóró a bevezető akcióban 32.99$-ba, azaz 8900 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-GS3 hangszórót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás