Aki egy olcsó, de bármikor bevethető telefont keres, annak találták ki az Ulefone Armor Mini 2 modellt.

Ulefone Armor Mini 2 3

43$-os, azaz 13 ezer forintos árával valóban nem kerül sokba. Ezért az összegért pedig egy olyan strapabíró mobiltelefont kapunk, aminél nem fogjuk bánni, ha poros vagy épp festékes lesz. A nyomógombos kialakításával a régen megszokott retró vonalat követi. Érintésérzékeny kijelzőt nem kapunk, csak egy 2.4 colos 240 x 320 pixel felbontású QVGA panelt.

Ulefone Armor Mini 2 1

Az Ulefone Armor Mini 2 IP68-as védettséggel rendelkezik, két SIM kártyát is használhatunk, amivel a 2G hálózatokon telefonálhatunk vagy SMS-ezhetünk. Többre nincs is szükség, hiszen nem egy okostelefonról beszélünk.

Ulefone Armor Mini 2 5

Kialakításának köszönhetően akár 1.5 méteres vízben is működőképes és ellenáll az 1.2 méterből történő leejtésnek is. VGA kamerával szerelték, így nem készíthetünk vele csodálatos fotókat, de szükségmegoldásnak talán jó lehet. Az angol nyelvű menüvel rendelkező mobiltelefon beépített FM rádióval is rendelkezik és ehhez még külső antennára sincs szüksége.

Ulefone Armor Mini 2 2

Természetesen ellátták 3.5 milliméteres jack csatlakozóval és lejátssza az mp3 fájlokat is, így ha memóriakártyát használunk, még zenét is hallgathatunk rajta munka vagy utazás közben. Az EU szabványú adapterrel rendelkező töltőjén keresztül láthatjuk el energiával a 2100mAh kapacitású akkumulátorát, amivel 19 napos készenléti idő is elérhető vagy 20 órán át használhatjuk telefonálásra. A Ulefone Armor Mini 2 az előrendelői akcióban 43$-ba, azaz 13 ezer forintba kerül. A vásárláshoz válaszd az EU Priority Line szállítást, hogy áfa és vámmentesen rendelheted meg a készüléket.

A Ulefone Armor Mini 2 mobiltelefont itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás