A Ticwris GTX újdonsága a hajlított kijelző, amelynek köszönhetően nagyobb méretű megjelenítőt kapunk, ami nem lesz zavaró a mindennapok használata során sem.

Ticwris GTX 1

Az okoskarkötőben mindent megkapunk, amit csak szeretnénk. Az alvásmonitorozás mellett pulzus és aktivitásmérést, aminek az eredményeit az okoskarkötőkhöz képest nagyobb, 1.91 colos érintésérzékeny kijelző tekinthetünk meg.

Ticwris GTX 2

A panel IPs technológiát használ, így a betekintési szögekre nem lehet majd panaszunk, ahogyan a felbontására sem, ami 170 x 320 pixellel rendelkezik. A fém és műanyag borítás erőssé teszi az óra házát, az IP68 védettségnek köszönhetően pedig az esőnek is ellenáll.

Ticwris GTX 5

A Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül összepárosíthatjuk az Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonunkkal, ennek köszönhetően pedig hívás, üzenet, email és alkalmazásértesítéseket is kapunk.

Ticwris GTX 3

A 300mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 1 hétig is használhatjuk, hogy mindig velünk lehessen, legyen szó az alvásunk ellenőrzéséről, aktivitásunk vagy sporttevékenységünk méréséről. A Ticwris GTX okoskarkötő az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 36.99$-ba, azaz mintegy 11000 forintba kerül, amit az ismert EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A Ticwris GTX okoskarkötőt itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás