Elődjéhez képest sokat fejődött a Doogee X95 Pro mobiltelefon. Már 4GB memóriát kapunk, a belső tárhely 32GB-os, a processzort kicserélték és egy energiatakarékos Helio A20 CPU-t kapott.

Doogee X95 Pro 2

A Doogee X95 nálunk is járt teszten. Nagyon szerettük, mert remek árat kapott, bár az olcsóságnak megvolt az ára, hogy egy gyengécske hardvert kaptunk a pénzünkért. A Doogee X95 Pro sem egy erőgép, de sokat fejlődött az elődjéhez képest és a 4GB memóriával már egy használható, olcsó készüléket kapunk a pénzünkért.

Doogee X95 Pro display

A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem, egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. Az elődjében is ez kapott helyet és ezért a pénzért kellemesen csalódtam benne.  A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, de még így is örülhetünk, hiszen 4GB memóriát és 32GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

Doogee X95 Pro cpu

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy fejlettebb, 28nm helyett már 12nm-en készülő MediaTek Helio A20 került bele, ami négy magos és a korábbi 1.3GHz helyett, maximálisan 1.8GHz-re képes.

Doogee X95 Pro camera 2

Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 Pro már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen hazai 4G (B20), GPS/Glonass/Beidou, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth 5.0 is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Doogee X95 Pro battery

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. A 79.99$-os árával pedig 24.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor az áfa és vámmentes EU Priority Line szállítás 3$-ba kerül. Így jobban megéri ezt a modellt választani, mint a 3 ezer forinttal olcsóbb sima X95 mobiltelefont.

A Doogee X95 Pro mobiltelefont itt találod meg

A kistesó pedig csak 69.99$-ba, 21 ezer forintba kerül

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás