Itt van a továbbfejlesztett Creality Ender-3 V2, ami sokkal többet tud, mint az elődje.

Egy újabb 3D nyomtató került európai raktárba. Ez fontos, hiszen ezáltal nem csak áfa és vámmentesen vásárolható meg a termék, amivel így sokat lehet spórolni, hanem a szállítási idő is csökken.

Creality Ender-3 V2 3

A 3D nyomtató megjelenésében nem hoz sok újdonságot, hacsak nem említjük a 220 x 220 x 250 milliméteres nyomtatható felületet. A, PLA, TPU, PETG anyag 1.75 mm átmérőjű lehet, azaz a mondhatni szabványos filamenteket használó gép fúvókája 0.4mm-es vékonyságú anyagból építi fel a megtervezett tárgyakat.

Creality Ender-3 V2 5

A nyomtatandó tárgyakhoz természetesen nem kell profi tervezőnek lennünk, hiszen az interneten millió számra elérhetőek a különböző tervek, amiket a számítógépünkről kábelen vagy a 3D nyomtatóba helyezett memóriakártyára másolva szó szerint egy gombnyomással kinyomtathatunk. Így a letöltött STL, OBJ, G-Code fájlokat másodpercek alatt átküldhetjük a nyomtatóra, hogy nekiállhasson a munkának.

Miben fejlődött a 2020-as Creality Ender-3 V2 az elődjéhez képest?

  • Az Ender-3-tól eltérően az Ender-3 V2 új fej vezérléssel rendelkezik. Az összes kábel el van rejtve a házban. Ezenkívül az új fúvókát is továbbfejlesztették.
  • 4,3 colos HD színes kijelző. A Creality Ender-3 V2 3D nyomtató az elődhöz képes nagyobb felbontású 4,3 hüvelykes HD színes kijelzővel van szerelve
  • Edzett üvegezett platform. A Creality újfajta felületet használ a nyomtatni kívánt területen
  •  XY-tengely feszítő. A tengelyeket tartó és vezető rendszer sokkal strapabíróbb és erősebb lett
  • Folytatás áramkimaradás esetén. Áramkimaradás utáni folytatás funkció a Creality Ender-3 V2 3D nyomtatón. Az áramkimaradás vagy a lekapcsolás nem jelenthet problémát az Ender-3 V2 számára, mert az onnan folytathatja a nyomtatást, ahol abbahagyta.

 

Creality Ender-3 V2 1

A csomagban természetesen útmutató is lapul, hogy összeállítsuk a nyomtatónkat. Szerencsére a németországi raktárból rendelve nem kell plusz költségeket fizetnünk és, ha ezt az opciót választjuk, a szállítás is ingyenes. A 3D nyomtató 229$-ba, azaz 69.500 forintba kerül a TomTop európai raktárából. A rendelésnél a Germany opciót válaszd, hogy ingyenes szállítással áfa és vámmentesen érkezzen meg a termék

A Creality Ender-3 V2 3D nyomtatót itt találod meg

Kedvezmény kód: TPV23D

Megosztás

Hozzászólás