Számos remek funkciót kapott a QCY T11, többek között gyorstöltést, hogy minél hamarabb tovább hallgathassuk a kedvenc zenéinket. A dinamikus armatúrás kialakításnak köszönhetően pedig  még jobb hangzással találkozhatunk.

A QCY T11 hibrid dinamikus armatúrával rendelkezik

A jól hangzó Dual Dynamic Driver nem csak papíron hangzik jól, hanem abban a Xiaomi Mi IV Hybrid fülhallgatóban is hallható különbséget nyújt a társaival szemben. A Dual Dynamic Driver fülhallgatóban nem csupán két dinamikus meghajtó található, hanem frekvenciaosztásos technológiát is használ. Ezáltal nagyobb hangrészletesség jellemzi az ilyen felépítésű fülhallgatókat. Jobban megjelenhetnek a magas és mély hangok. Alacsony frekvencián a kettős dinamikus meghajtók jobbak, mint a kiegyensúlyozott armatúrás társaik.

Az armatúrás meghajtóban nem maga a mágnes mozog, hanem a mágnes tekercsbe helyezett kis fém tű. Általában élethűbb, tisztább hangot képes kiadni. Az egy armatúrás megoldás nem lenne elég erős egy fülhallgató használatához, így vagy többet helyeznek el egy fülhallgatón belül vagy kombinálják azt, lásd hibrid megoldás. A drágább fülhallgatóknál, kis mérete miatt több armatúrát helyeznek el egy driveren belül a megfelelő hangzás eléréséhez. A dinamikus meghajtó egyszerűbb és olcsóbb megoldás, amely erős mélyeket képes kiadni. Ennél a megoldásnál a tekercs mozog és rezegteti meg a membránt. Hybrid megoldás: az armatúrás és a dinamikus házasítása, így megfelelő hangzáskép alakul ki a mély és magas hangok terén egyaránt.

  QCY T11 1

A QCY T11 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ és ismeri a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is, kezeli az AAC kodeket is. A csomagban gumiharangból 3 párt is kapunk, a 600mAh kapacitású tokot USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel. Sok modellel ellentétben támogatja a gyorstöltést is, így a fülhallgatókat 10 perc alatt 1 órányi zenelejátszásra elegendő energiával láthatjuk el.

QCY T11 2

Az Android és iOS eszközökre is feltelepíthető mobiltelefonos alkalmazás segítségével különböző funkciókat is beállíthatunk a fülhallgatóhoz.

QCY T11 3

Az érintésérzékeny vezérlésnek köszönhetően lehetőségünk van zeneszámok léptetésére is, a hangasszisztens elindítására. A hívásokhoz 4 mikrofonnal is ellátták, hogy a lehető legjobb minőségben hallhassanak minket a vonal túlsó felén. A QCY T11 egy remek vezeték nélküli fülhallgató lett. A tudását nézve az ára mégsem magas, 38.99$-ba (11.600 forintba) kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg.

A QCY T11 fülhallgatót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás