A BlitzWolf AirAux AA-ER3 Dual Dynamic Driver fejlhallgatóban egy oldalon két dinamikus meghajtó található. Így normál társaihoz képest ezáltal jobban elkülönülhetnek a mély és a magas/közép hangok, hogy nem egy, hanem két hangszóró bújik meg egy-egy oldalon.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 4

Ezáltal nagyobb hangrészletesség jellemzi az ilyen felépítésű fejhallgatókat. Jobban megjelenhetnek a magas és mély hangok. Alacsony frekvencián a kettős dinamikus meghajtók jobbak, mint a kiegyensúlyozott armatúrás társaik.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 1

Ha egy egy armatúrás megoldás nem lenne elég erős egy fejhallgató használatához, így vagy többet helyeznek el egy fülhallgatón belül vagy kombinálják azt, lásd hibrid megoldás. A drágább fülhallgatóknál, kis mérete miatt több armatúrát helyeznek el egy driveren belül a megfelelő hangzás eléréséhez. A dinamikus meghajtó egyszerűbb és olcsóbb megoldás, amely erős mélyeket képes kiadni.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 2 BlitzWolf AirAux AA-ER3 3

A BlitzWolf AirAux AA-ER3 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, ami támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is. Ennek köszönhetően pedig okostelefonnal, laptoppal, táblagéppel, de akár még egy zenelejátszásra képes okosórával is csatlakozhatunk hozzá. Ezen kívül pedig még egy 3.5 milliméteres csatlakozóval is ellátták, hogy az erősítőnkhöz is csatlakoztathassuk.

BlitzWolf AirAux AA-ER3 5

A meghajtókat szivacsos párna borítja, a könnyebb hordozhatóság érdekében pedig össze is csukható a BlitzWolf AirAux AA-ER3. A vezérléshez találunk rajta multifunkciós gombokat is, amivel a hangerőt vezérelhetjük vagy a zeneszámokat léptethetjük, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig a hívásokat a fejhallgatón keresztül is lebonyolíthatjuk. A fekete-piros designt használó fejhallgató az előrendelői akcióban csak 30$-ba, azaz 8900 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhettek meg.

A BlitzWolf AirAux AA-ER3 fejhallgatót itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás