Akik egy kis szórakozásra vágynak, azoknak biztosan mosolyt csal az arcukra a REDPAWZ SYL-06 elektromos gördeszka, ami a 2x350W teljesítményű motorjával 35km/h végsebességre képes és európai raktárból vásárolható meg.

Kínai és európai raktárból is megvásárolható, de szerencsére a közeli áfa és vámmentes raktárból sem sokkal drágább a termék. Cserébe viszont sokkal rövidebb szállítási idővel, és ami nagyon fontos, áfa és vámköltség nélkül és ingyenes szállítással rendelhetjük meg a REDPAWZ SYL-06 elektromos gördeszkát.

REDPAWZ SYL-06 2

A REDPAWZ SYL-06 fizikailag szinte semmiben sem különbözik egy átlagos gördeszkához képest. Szélessége 27 centiméter, hossza 94 centiméter. Azonban a 4000mAh kapacitású akku pakkal a súlya eléri a 7.2 kilogrammot. A rétegelt fa borítás alatt található az akkumulátor, amivel a 2x350W teljesítményű motorok maximálisan 35km/h végsebességre képesek.

REDPAWZ SYL-06

REDPAWZ SYL-06 3

A gördeszka maximális terhelhetősége 120 kilogramm és önerőből 20 fokos emelkedőre is képes felvinni minket. A vezérlés egy kézbefogható, vezeték nélküli távirányítóval történik, ami egy beépített 200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, hatótávolsága 8-10 méter. Az elektromos gördeszkával megtehető távolság természetesen súly függő, így maximálisan 15-18 kilométert tehetünk meg vele, mielőtt újra töltőre kellene tennünk a REDPAWZ SYL-06-ot.

REDPAWZ SYL-06 4

Aki egy kis újdonságra vágyik, esetleg az elektromos rollerét vagy a sima gördeszkáját cserélné le valami őrültebb, vagányabb dologra, azok biztosan örülni fognak a REDPAWZ termékének.

A REDPAWZ SYL-06 elektromos gördeszka szerencsére európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhetjük meg 259$-os áron (77.000 forintért)

Kedvezmény kód: GKB599S

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!
Megosztás

Hozzászólás