Az iMars PS-S70 egy igazi kis mindenes, ha töltésről van szó. Számos USB portot, de még 220V-os aljzatot is találunk rajta.

iMars PS-S70 4 iMars PS-S70 3

Az iMars PS-S70 277Wh-s, 75000mAh kapacitású akkumulátorokat kapott a 3 kilogrammos külső akkumulátor, amivel bátran indulhatunk hosszú útra is, hogy kempingezés közben se maradjunk áramforrás nélkül. Túltöltés, rövidzárlat és túlhevülés elleni védelemmel is ellátták a méretes power bankot.

iMars PS-S70 1

USB porttal, Type-C porttal, szivargyújtós aljzattal és univerzális 110/220V-os aljzattal is ellátták a iMars PS-S70-et. Vész esetére egy LED lámpával is ellátták, kimenetei és bemenetei feszültség méréshez kijelzőt is kapott, amiről az akkumulátorának kapacitását is megnézhetjük.

iMars PS-S70 2

A nagy terhelés esetén keletkezett hőre is gondoltak, így egy automatikusan működő ventilátort is beszereltek, hogy kordában tartsa hőt. Az iMars PS-S70 a kedvezmény kóddal 42 ezer forintba kerül és európai raktárból vásárolható meg, így áfa és vámmentesen rendelhető meg. Ez a csomag pedig EU kompatibilis.

Az iMars PS-S70 75000mAh power bankot itt találod meg

Kedvezmény kód: BGEEUPOWER

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás