Az utóbbi időben önkéntelenül is beszorultunk a négy fal közé. Ilyenkor jöhet jól a Xiaomi WalkingPad C1, amivel nem kell hagynunk, hogy eltunyuljunk, máris sétálhatunk vagy kocoghatunk a lakásban.

A Xiaomi egy otthon bármikor használható sétapaddal jelentkezett a tavalyi évben. Szerencsére a kezdeti magas ár mostanra mérséklődött. és már jóval barátibb áron szerezhetőbe a WalkingPad C1. Ha kint rossz idő van, vagy épp nem mehetünk ki, esetleg nem akarunk kimenni az utcára, bent a lakásban még így is nyugodtan formában maradhatunk, hiszen nem csak sétálásra, de 6km/h tempóra is képes a gyaloglópad, így még egy kis kocogásra is lehetőségünk van.

Az összecsukható kialakítása révén nem foglal sok helyet a 85.5 x 52.8 x 14.55 centiméteres méretével. A használatában segítségünkre lesz az elöl található két kis kerék is, amivel így könnyebb lesz mozgatnunk a gyaloglópadot. Mobiltelefonos alkalmazással is rendelkezik. Választhatunk manuális és automata mód között, ilyenkor egy külön edzésterv szerinti programot futtat le, különböző sebességi fokozatokkal. A sétapad maximális terhelhetősége 90 kilogramm. A legkisebb sebesség 0.5, a legnagyobb pedig 6km/h lehet.

A Xiaomi WalkingPad C1 a TomTop európai (Germany) raktárában 329.99$-ba (~119.000 forintba) kerül, amit így áfa és vámmentesen, rövid szállítási idővel rendelhetünk meg

A Xiaomi WalkingPad C1 gyaloglópadot itt találod meg

A Geekbuying webáruházában pedig csak 319$-ba kerül, szintén európai raktárból rendelve

Megosztás

Hozzászólás