A Banggood webáruházból rendelhető a POCO M3 mobiltelefon, ami remek árat kapott. A 4/64GB-os modellért csak 39.000 forintot kérnek.

Az új POCO M3 Global Version modell, így magyar nyelvű menüvel rendelkezik és ellátták B20-as modemmel is, így a hazai 4G hálózatot is használhatjuk és vidéken sem leszünk internet nélkül. Dot drop displayt kapott, így egy csepp alakú noccs részen találjuk meg a szenzorokat és az előlapi kamerát, ami 8 megapixeles felbontást kapott.

A kijelző 6.52 colos és 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, ami megkapta a TÜV Rheinland alacsony kékfény kibocsájtásért kapható certifikációját is. A POCO M3 a Qualcomm Snapdragon 662  processzort használja. Ez a CPU jó kis hardveres alapot ad a telefonnak, hiszen a középkategóriás 8 magos maximálisan 2.0GHz-re képes, amivel az AnTuTu benchmarkban 191.000 körüli pontszámra képes.

A belső tárhely egy UFS2.2 modul, ami 64 -os tárhellyel rendelkezik. A memória mérete 4GB, a tárhely mellett memóriakártyát is használhatunk, egészen 512GB-os méretig. A tálcán két SIM és egy memóriakártya is megfér egymás mellett.

A telefont ellátták infrával, így távirányítóként is használhatjuk, van benne FM rádió, 3.5 milliméteres jack, Type-C csatlakozó, Bluetooth 5.0, 2.4/5GHz WiFi, GPS/A-GPS/GLONASS/Beidou/Galileo helymeghatározás és oldalsó ujjlenyomat olvasó is. A hátlap alatt egy méretes, 6000mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amit 18W teljesítménnyel tölthetünk fel.

A hátlapon három kamera is található. A fő szenzor egy 48 megapixeles Sony optika, ami mellett egy 2+2 megapixeles kamerákat kapunk a mélységélességhez és a makro fotókhoz.

A 4GB/64GB-os modell 129.99$-ba (39000 forintba kerül). A kosárba téve most is az EU Priority Line szállítást válaszd, hogy áfa és vámmentesen rendelhesd meg őket.

4GB/64GB POCO M3

Kedvezmény kód: BGM3PD  

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás