Egy újabb OneOdio termék járt nálunk, a OneOdio Pro C Studio Wireless Y80B személyében. Az A70 után könnyű volt megkedvelni a gyártót. Így kíváncsiak voltunk, mit tud az új, vezetékkel és vezeték nélkül is használható termékük.

A OneOdio-tól megszokott csomagolást kapjuk, ami a részletes leírás mellett egy fekete műbőr szüyőt is magában foglal, hogy az összecsukható fejhallgatót bárhová magunkkal vihessük.

OneOdio Pro C -11

OneOdio Pro C -12

Külsőre átlagos dizájnt kapunk, a fejpánt fekete, matt műbőr borítását a piros varrás dobja fel. Szerencsére semmi extra díszítési elem, semmi csicsa, lángcsóva vagy kirívó színek. A OneOdio még mindig szinte 100%-ban műanyagot használ, ami nem tesz jót a vizuális megjelenésnek, de legalább a súly alacsonyan tartható, ami kedvez a hosszútávú viselésnek. A matt fekete szín pedig nem gyűjti az ujjlenyomatokat. A hangszóróház most is a bakelit lemez-szerű sávozott külsővel brillíroz és 90 fokban kihajthatók, ahogyan egy DJ jellegű fülest is használhatunk.

OneOdio Pro C -13

OneOdio Pro C -9

A fülpárna most is jól sikerült, bár nem öleli körbe az egész fülünket, a kör alakban elhelyezkedő szivacsa kellemesen puha. Nincs ez másképp a fejpánt belsejével sem, aminek és a OneOdio Pro C Studio Wireless Y80B kis súlyának köszönhetően még hosszabb távon sem lesz kellemetlen a viselése.

OneOdio Pro C -2

A két 50 milliméteres driver jobb oldali házán találjuk meg a hangerőszabályzó és a be/kikapcsoló multifunkciós fizikai gombokat, amikkel számot is léptethetünk és a hívásokat is fogadhatjuk. Ebben lesz segítségünkre a beépített mikrofonja is, amit ugyan aktív zajszűréssel nem, de egy szoftveres CVC 8.0 kiegészítéssel láttak el. A töltés visszajelző LED után a 3.5 milliméteres jack csatlakozót találjuk. Ennek köszönhetően nem csak vezeték nélkül, de bárhonnan, akár az otthoni erősítőnkre rákötve is használhatjuk a fejhallgatót. Így még az akkumulátorát sem kell feltöltenünk, hiszen kábelen keresztül végtelen órán át hallgathatjuk a kedvenc zenéinket. Mikrofont és egy multifunkciós gombot is kapunk a vezetéken, amivel elindíthatók vagy megállíthatók a zeneszámok és léptethetünk is közöttük.

OneOdio Pro C -3

A OneOdio Pro C 1500mAh kapacitásának köszönhetően akár 80 órán keresztül is hallgathatunk róla zenét. Korábban már járt nálunk az A70 modell is, ami szintén használható vezetékkel és vezeték nélkül, bluetooth módban is. A OneOdio Pro fejhallgatóban kellően elegendő mélyek vannak, ám az énekhangok nem annyira tisztán szólalnak meg, mint az A70-ben. A két oldal jól elkülönül, de itt inkább a közepek uralkodnak, hangzásban körülbelül a BlitzWolf BW-HP0 és HP2 szintje között van.

OneOdio Pro C -6

A párnának köszönhetően jól kizárja a külső zajokat, ami majdnem az egész fülünket körbeöleli. A jobboldalon található mikrofonnal a telefonhívásokat simán lebonyolíthatjuk. A fülhallgató beépítettjéhez képest sokkal jobb minőséget képvisel a vezetékén található mikrofon, amivel tiszta beszédhangot rögzíthetünk.

OneOdio Pro C -8

A OneOdio Pro C Studio Wireless Y80B fejhallgató nem rossz, de házon belül nekem az A70 modell jobban tetszett. Szerencsére a Pro C modell megvásárolható a OneOdio európai raktárából. Így pár napos szállítási idővel, áfa és vámmentesen rendelhető meg 39.99 EUR (~14.500 forintos) áron.

A OneOdio Pro C Studio Wireless Y80B fejhallgatót itt találod meg

Az A70 modell most  vételnek számít, hiszen szintén pár napos szállítással, európai raktárból olcsóbban, 37.99 EUR összegért rendelhető meg a gyártó weboldaláról

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

2 hozzászólás

 1. Szia!

  Nagyon hasznos a teszt, ezt a modellt vagy az A70-et venném meg. Olvasom, hogy az A70 neked jobban tetszett. Leírnád kérlek, hogy miért tetszett jobban az A70?

  Köszönöm,
  Gábor

  • Szia!

   Nagyon köszönöm. Az A70-es modell hangját szerintem sokkal jobban eltalálták, abban szebben szóltak a magas hangok is és kicsivel több mély van benne. Az Y80B “tompábban” szólt.

   Üdv,
   Péter

Hozzászólás