A Blitzwolf BW-VP11 projektorral akár 170 colos átmérőjű, azaz közel 432 centiméter átmérőjű képet is kivetíthetünk a falra az otthoni filmnézéshez vagy játékhoz. Az újdonság 6000 Lumen fényerősségre képes, támogatja a 4:3 és 16:9 képarányt is és 3500:1 kontrasztaránnyal rendelkezik.

BlitzWolf BW-VP11 2

Az Blitzwolf BW-VP11 projektort ellátták AV bemenettel, ami mellett találunk egy 3.5mm-es audio kimenetet, erre ráköthetjük az erősítőnket is. Mellette találunk két USB portot, amin keresztül képes közvetlenül lejátszani az MP4/AVI/WMV/RMVB videófájlokat is. Ezen kívül pedig kezeli az ismertebb kép és audio formátumokat is.

BlitzWolf BW-VP11

A HDMI bemenete 720p/1080p felbontású videó jelet képes fogadni. Ezáltal akár egy külső lejátszót, de akár egy játékkonzolt is ráköthetünk a projektorra, hogy a televízióval ellentétben sokkal nagyobb képátlón játszhassunk. Ezen kívül ellátták VGA bemenettel is, hogy a régebbi számítógépeket, laptopokat is ráköthessük egy prezentáció erejéig.

BlitzWolf BW-VP11 3

A projektor maximális fogyasztása 60W, izzójának élettartama 40.000 óra és 16.7 millió szín megjelenítésére képes. A termék természetesen EU csatlakozóval érkezik, hogy ne kelljen semmilyen átalakítóval bajlódnunk.

BlitzWolf BW-VP11 1

Vezetékes, USB kapcsolaton keresztül az iPhone készülékünket is ráköthetjük, hogy a telefon képét a projektoron keresztül láthassuk. Androidos telefonokon pedig a WiFi kapcsolatnak köszönhetően elérhető a Miracast funkció is, így akár egy telefonos játékot a projektoron játszhatunk végig.

A BlitzWolf BW-VP11 projektor jelenleg 89.99$-ba (27.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás