Gyorsan fogy az új Alldocube iPlay 40 táblagép, ami azt jelenti, hogy a gyártót és a specifikációit ismerve sokan bizalmat szavaztak neki.

Alldocube iPlay 40 1

Az új táblagép 53 ezer forintba kerül és a leírását nézve valóban egy rettentően olcsó táblagéphez van szerencsénk, remek hardveres leosztással. A 10.4 colos megjelenítő IPS panelt használ, így remek betekintési szögeket kapunk, a kijelzőt 2K panelnek hívja a gyártó, ami 2000 x 1200 pixeles felbontással rendelkezik.

Alldocube iPlay 40 4

A masszív alumínium ház minőségi érzetet sugall. A benne található memória mérete 8GB, ami valljuk be, nem sok táblagépben látható. A belső tárhelyének mérete 128GB, de ha ez a nagy kapacitás is kevésnek bizonyulna, maximum 2TB-os microSD memóriakártyát is használhatunk.

Alldocube iPlay 40 2

Szerencsére az Alldocube az UNISOC T618 modellje mellett tette le a voksát, ami az AnTuTu pontszámot nézve nem is volt rossz választás. A 8 magos processzor 12 nanométeres gyártástechnológiával készül, maximális órajele 2.0GHz. Ezzel a teljesítménnyel, ha az ismertebb CPU-k közé kéne helyezni, akkor a Snapdragon 675 környékére lehetne belőni teljesítmény szempontjából, hiszen az AnTuTu benchmarkban 210.000 körüli pontszámra képes.

Alldocube iPlay 40

A kijelző fölé 5, míg a hátlapra egy 8 megapixeles kamera került, így nem csak Skype videohívásokat fogadhatunk, hanem fotókat is készíthetünk. A SIM kártyafoglalatnak köszönhetően NANO SIM kártyát is használhatunk, a B20-as modemnek köszönhetően pedig a gyors LTE hálózaton keresztül internetezhetünk. Természetesen kapunk 2.4 és 5GHz-es WiFi-t, Bluetooth 5.0 kapcsolatot, a BDS, GPS, GLONASS, BEIDOU kompatibilis helymeghatározásnak köszönhetően pedig akár navigációra is használhatjuk.

Alldocube iPlay 40 3

A négy hangszóróval is rendelkező, alumínium házas táblagép Android 10 rendszert futtat. Az akkumulátora 6000mAh kapacitással rendelkezik. Az előrendelői akcióban jelenleg 179.99$-ba (53.000 forintba) kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az új Alldocube iPlay 40 táblagépet itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás