Az idehaza is egyre ismertebb gyártónak ugyan nem a legújabb terméke a BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg, de kíváncsiak voltunk a 12 különféle méréssel rendelkező termékükre, amivel nyomon követhető akár az egészségi állapotunk is.

A csomagban csupán az okos mérleget kapjuk, működéséhez 3 darab AAA méretű elemre lesz majd szükségünk. Külsőre átlagos jegyeket őriz magán, de a hófehér edzett üveg felület nagyon jól mutat a fürdőszobában. Az üveglap mögött a kikapcsolt állapotban nem látható kijelző kapott helyet, ami működés közben fehér színben világít. Külsőre nagyon eltalálták a mérleg formáját, egyszerű, de mégis modern és esztétikus.

BlitzWolf BW-SC1 okos mérleg -1

 

BlitzWolf BW-SC1 okos mérleg -4

A felső részén négy darab fém színű kört találunk, ezek az érintkezők, amelynek segítségével a mérlegre ráállva a testsúlymérésen kívül képes kielemezni többek között a:

  • BMI indexet,
  • Test/zsír arányt,
  • Testünk zsír és vízmennyiségét,
  • izom mértéket,
  • kalóriát,
  • csontsűrűséget,
  • és a fizikai életkort is.

Mivel egy okostermékről van szó, WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a BlitzWolf mobiltelefonos alkalmazásához. A kapcsolódáshoz a mobiltelefonunkon a 2.4Ghz-es WiFi csatornát használjuk, mivel a mérleg is ezt kezeli. Ha az alkalmazásban az automatikus keresés nem találná meg az eszközt, akkor a „más WiFi” termékre bökve biztosan meg fogja találni azt. Sokáig próbálkoztam vele én is, mert épp a napokban költöztem, így az otthoni, vezeték nélküli hálózat is más lett. A mérleg hátulján találunk egy reset gombot, amivel törölhetjük az eddig elmentett vezeték nélküli hálózatot, hogy azt újra bekalibrálhassuk. Ez természetesen nem törli az eddig mért értékeket a telefonunkból, azok megmaradnak a szoftvereben. Így már szuperül átállt az új otthonára.

BlitzWolf BW-SC1 okos mérleg -10

Aki használja már a gyártó más okos termékét, annak nem lesz újdonság a BlitzWolf alkalmazás. Az appot megnyitva kiválasztható az okos mérleg. Belépve az eszközbe, azonnal látható az utoljára mért súly és az előző méréshez képest a testzsír, BMI és test pontszám változása.

BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 1BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg 5

 

Persze mindenki a különböző mérési eredményekre kíváncsi, hogy milyen is a teste fizikai állapota. A használathoz fontos megadni a nemünket, születési adatunkat és magasságunkat is. A súlygörbe alatt megnyitva láthatóak az eredmények. Bár a mérleg szerint a testzsírszázalékom a karácsonyi finom ételeket elfogyasztva kicsit megindult felfelé és ennek a kimaradt testmozgás sem tett jót. Így a testzsírszázalékot már magasnak ítélte meg, a BMI index szerint pedig már el vagyok hízva. Tény, hogy azért has tájékon lehetne mit ledolgozni, de a 178 centiméteres magasságom mellé a 81 kilogrammos súlyt nem mondanám túl soknak.

BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg mérés

Az alkalmazás segítségével azt is megtudtam, hogy a csontsűrűségem és izomtömegem átlagos, a fizikai életkoromat pedig egy évvel többnek lőttem be, mint ami valójában vagyok és ennek nem is nagyon örültem. A mérés másodpercek alatt megvan, amit bármikor visszanézhetünk az alkalmazásnak köszönhetően, ezáltal ha épp fogyókúrát tartunk, megnézhetjük milyen jól haladunk a felesleges kilók leadásával.

A súlymérést szintén egy digitális mérleggel hasonlítottam össze és a súlyom dekára pontosan megegyezett. A kalória, testzsírszázalék és egyéb mért adatokat valószínűleg nem orvosi műszerek pontossággal méri, de viszonyítási alapként sok mindent megtudhatunk belőle a testünk állapotáról.

Milyen lett a BlitzWolf BW-SC1 okosmérleg?

A dolgát tökéletesen ellátja. Az információk szerint a három darab AAA elemmel 9-12 hónapig is bírja. Ha a testtömegindex adatokat nem is vehetjük azonosnak egy orvosi eredménynek, jó alapot ad a fizikai állapotunkról. Ez pedig igazán kelendővé teheti a BlitzWolf okosmérlegét. A kedvezmény kóddal 33.29$-ba, azaz körülbelül 9700 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

A BlitzWolf BW-SC1 okosmérleget itt találod meg

Kedvezmény kód: BGAFF10OFF

Még több mérleget itt találsz

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás