A BlitzWolf BW-SC4 Pro okos konyhai mérleg egy továbbfejlesztett változat. Akár 8 kilogramm súllyal is megbirkózik, a telefonos alkalmazás segítségével pedig a ráhelyezett élelmiszer kalóriáját is meg tudja becsülni, ami segíthet a fogyókúrában.

BlitzWolf BW-SC4 Pro

A BlitzWolf BW-SC4 tesztünket itt olvashatod. A 190 x 165 x 18 milliméteres műanyag házas mérleg egy üvegfelületet kapott. 0 és 8 kilogramm között képes mérni, grammonkénti kijelzéssel. A hófehér kijelzővel ellátott mérleg 3 darab AAA méretű elemmel működik.

BlitzWolf BW-SC4 Pro 2

Ezt a modellt már Bluetooth kapcsolattal is ellátták, így használható a BlitzWolf/Tuya/Smart Life platformokkal is. Az okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően akár egy ráhelyezett gyümölcs vagy zöldség súlya alapján képes kijelezni a kalóriatartalmát, sótartalmát, szénhidrát tartalmát is. Ehhez a 300.000 terméket tartalmazó adatbázisból választható ki az élelmiszer. Így az alkalmazás segíthet a diéta betartásában is.

BlitzWolf BW-SC4 Pro 1

Az új BlitzWolf BW-SC4 Pro okos konyhai mérleg 25.99$-ba, 7600 forintba kerül, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

Itt és itt pedig a gyártó olcsóbb konyhai mérlegeit találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás