Ha netán ultrabook-ot használunk vagy csak kevés a port a számítógépünkön, akkor jól jön majd a BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó. Memóriakártyát, USB portot, HDMI és VGA kábelt és akár LAN kábelt is csatlakoztathatunk hozzá.

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 3

Mindent egyben megtalálunk a fém színű USB Type-C HUB-on, amin keresztül, univerzális volta miatt még a laptopunkat is feltölthetjük. Ehhez jön jól a maximum 100W-os teljesítmény leadás, így töltés közben még a különböző portokat is használhatjuk, nem kell a laptophoz hasonlóan elveszítenünk egy csatlakozót a töltés miatt.

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 2

Az elosztó jól jöhet, ha a laptopunkon nincs VGA kimenet, de erre lenne szükségünk vagy, ha két monitort szeretnénk egyszerre rákötni a HDMI portjain keresztül. De akkor sem kell bosszankodnunk, ha nincs a laptopunkon gigabites LAN csatlakozó egy diagnosztikai méréshez, mert ezt is megtaláljuk rajta.

A következő csatlakozókat találjuk meg az elosztón:
  • HDMI x 2 ~ 4k@30Hz,
  • USB3.0 x1,
  • USB2.0 x 2,
  • microSD és SD kártyaolvasó,
  • VGA x 1,
  • USB Type-C port adatátvitelhez,
  • USB Type-C port töltéshez,
  • Gigabit LAN csatlakozó

BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó 1

A BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztó a kedvezmény kóddal 32.99$-ba kerül (9800 forint), amit az európai (CZ) raktárból áfa és vámmentesen vásárolhattok meg.

A BlitzWolf BW-TH11 Type-C elosztót itt találod meg

Kedvezmény kód: BGCZ0011

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás