A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa tekinthető az elődje továbbfejlesztett változatának, ami olcsón, 13 ezer forintért ad egy WiFi-vel is vezérelhető, szín, színhőmérséklet és fényerőszabályzós mennyezeti lámpát.

A BlitzWolf BW-CLT1 RGB háttérvilágítással rendelkezik. Így míg a fő lámpatest hideg és melegfehér színben képes világítani, addig a mobiltelefonos alkalmazás segítésével akár csak a színes hátérvilágítást is használhatjuk.

BlitzWolf BW-CLT1 1

A fő fényforrás 78 darab SMD2835 típusú leddel lett felszerelve, amivel a maximális fényerő 2200 lumen lehet. Ezt természetesen a telefonos appból beállíthatjuk, hogy 2700-6500K színhőmérséklet közötti skálán adja le a színét, ami mellett a fényerőt is beállíthatjuk egy virtuális csúszka segítségével.

BlitzWolf BW-CLT1 2

Az RGB háttérvilágításhoz 42 darab SMD5050 ledet használnak, így akár filmezés közben vagy lágyabb, színes háttérfényként is használható.

A lámpa 2.4GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül csatlakozik a mobiltelefonunkhoz és használhatjuk a saját BlitzWolf, de akár a Tuya vagy Smart Life platformot is. Természetesen Amazon Alexa és Google Home támogatással is rendelkezik. A vezeték nélküli használat segítségével akár az otthontól távol vagy épp az ágyból is fel vagy lekapcsolhatjuk a lámpát.

BlitzWolf BW-CLT1 3

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpa kedvezmény kóddal vásárolható meg, így 43.88$-ba, azaz körülbelül 13 ezer forintba kerül. Az EU Priority Line szállítás pedig áfa és vámmentes.

A BlitzWolf BW-CLT1 okos mennyezeti lámpát it találod meg

Kedvezmény kód: BGHU0259

Egy olcsóbb okos BlitzWolf mennyezeti lámpa kellene? Ez a modell csak 8600 forintba kerül

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás