A BlitzWolf elég sok terméket tett már le az asztalra. Következő tesztalanyunk az üveg felülettel ellátott, esztétikus BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleg, amivel akár 5 kilogrammig is mérhetünk.

A megszokott színvilágú papírdobozban csak magát a mérleget kapjuk, egy könnyen felejthető leírás társaságában. Működéséhez 3 darab AAA méretű elemre lesz majd szükségünk, ezt nem tartalmazza a csomag.

A 19 x 16.5 x 1.8 centiméteres méretének köszönhetően mindenhol helyet szoríthatunk neki a konyhában. A négy gumírozott talppal rendelkező hátoldalon található az elem fedél, ide helyezhetjük be a három darab AAA méretű akkumulátort. Attól sem kell félnünk, ha véletlenül bekapcsolva hagynánk, hiszen ha nem használjuk, pár perc elteltével automatikusan lekapcsol. A felső rész edzett üveg felületet kapott, hogy karcálló és erős legyen. Alatta a BlitzWolf logót és a kikapcsolt állapotban egyáltalán nem látható kijelzőt találjuk.

Szemből nézve nem érintő, hanem fizikai gombokat kapunk. Ez lehet sokaknak nem fog tetszeni, de szerintem mégis csak jobb, mint egy érintésérzékeny felület, amire ha rászalad egy csepp víz, máris nullázhatja a mérésünket. A baloldali gombbal válthatunk a g/kg/lb/oz/fl.oz/ml értékek között, a jobboldali a be és kikapcsolásra és a mérleg nullázására szolgál. Egyszerű, mint az egyszer egy.

Bekapcsolás után máris ráhelyezhetjük a mérni kívánt dolgokat. Ha épp egy edényben szeretnénk mérni és csak a bele töltött liszt súlyára vagyunk kíváncsiak, erre jó a nullázó. Így, amikor feltesszük a mérő tálat, kinullázhatjuk a mérleget, így már csak a beletöltött termék súlyát méri.

Súlyhatára 0-5kg között mozog és 1 gramm lépésenként mérhetünk vele. A mérés pontos, csak a csomagolóanyag plusz súlya miatt van mindig eltérés a termékre írt súlyhoz képest.

A BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleget a letisztultság és a könnyű használat jellemzi. Szerencsére nem is kérnek érte sokat, hiszen jelenleg is csak 14.99$-ba, azaz 4500 forintba kerül. Akinek jobban tetszik a fekete szín, azok az SC5 modellt is választhatják, ami már 8 kilogrammig is képes mérni, de az ára ugyanúgy 14.99$.

A BlitzWolf BW-SC4 konyhai mérleget itt

A fekete, 8 kilogrammig mérni képes BlitzWolf BW-SC5 konyhai mérleget itt találod meg

 

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Megosztás

Hozzászólás